Ako si vybudovať silnú imunitu pomocou potravín?

Táto diskusia patrí k článku: Ako si vybudovať silnú imunitu pomocou potravín?
Ako si vybudovať silnú imunitu pomocou potravín?

Imunitný systém dokáže správne fungovať len vtedy, ak ho „správne kŕmite“. To, čo jete dnes, môže určiť, či budete alebo nebude zajtra chorí. Zabrániť chorobe, alebo sa rýchlejšie zotaviť, vám pomôže vo veľkej miere výber tých správnych potravín.

OndreJ45

Ja sa snažím imunita podporovať naozaj všetkým. Príjimam veľa zeleniny, ovocia starám o svoje zdravie. Ale ak môžem odporúčiť, wobenzym je u mna číslo jedna pre imunitu.

mandySae

potraviny na imunitu su super, kazdy by mal brat ohladn hlavne na kvalitnu stravu, ale zial niekedy to nefunguje stopercentne u kazdeho aj ked je vela vitaminov..presn to bol moj pripad vzdy som si davala pozor ale aj tak som hlavne pocas zimy ochorela aj trikrat a mesiac ma to nepustilo.. kamoskasa ma snazila ukecat na uzivanie wobenzymu, davala si ho po operacii kolena a nevedela si ho vynachvalit, tak som skusila aj ja uz je to druhy rok co po chorobe ani chru ani slychu :)

Slavka90

Bohuzial, snazila som si imunitu zlepsit aj roznymi vitaminmi, ktore sa nachadzajú v potravinach, ale nakoniec som musela siahnut po niecom silnejsom - wobenzym mi pomohol.