S „ex" sme priatelia na Facebooku - je to správny krok?

Táto diskusia patrí k článku: S „ex" sme priatelia na Facebooku - je to správny krok?
S „ex

Sociálne siete majú rôzne využitie a jedným z nich je bez pochyby aj monitorovanie aktivít našich partnerov. Veľakrát však nesledujeme iba život súčasných, ale aj bývalých lások. Je takéto správanie normálne alebo hraničí s problémom?

Wellis

ďakujem dr.ologhodospellwork@gmail.com za pomoc pri návrate manžela, ktorý ma opustil pre inú ženu. Keď som sa spojil s týmto veľkým kúzelníkom Lásky, nikdy som si nemyslel, že to dokáže, až kým som nezabezpečil všetky jeho požiadavky a on ma prekvapil tým, že prišiel ku mne a poslúchol všetko, čo som mu povedal. Nikdy som neveril, kým sa nestane všetko. Len mu dajte @ 2348156911977

Bagjar Werre

vaša pomoc chubygreat skutočne zmenila môj život. odvtedy, čo som ťa kontaktoval, aby si priviedol späť môjho manžela a urobil môj dom pokojným, všetko sa zmenilo kvôli tvojmu kúzlu Lásky a teraz nachádzam šťastie a pokoj. dal si mi nádej a úsmev na tvár, keď som si myslel, že je všetko stratené. Kontaktoval som chubygreat@gmail.com na internete, aby mi pomohol, pretože môj domov sa ma naozaj nezmenil a môj manžel sa o mňa už nezaujímal, rozhodol som sa vyhľadať pomoc a kontaktoval internet, keď som sa stretol s týmto veľkým kúzelníkom Lásky. povedal mi, čo mám robiť a čo musím poskytnúť, aby mi umožnil pracovať pre mňa, všetko, čo bolo na mieste, potom ma ubezpečil, aby som mu dal dva dni, aby sa definitívne vrátil späť a druhý deň sa vrátil, keď mi povedal, a bol som ohromený jeho silou kontroly nad týmto láskavým kúzelníkom. vďaka chubygreat. môžete ho oboznámiť s 2348165965904.