Zarastajúce chĺpky - ako sa s nimi vysporiadať?

Táto diskusia patrí k článku: Zarastajúce chĺpky - ako sa s nimi vysporiadať?
Zarastajúce chĺpky - ako sa s nimi vysporiadať?

Poznáte to - v lete chcete mať každá dokonalé, hladké nohy. Tešíte sa, kedy ich budete môcť predviesť v plavkách či sukniach, no kazia vám to zarastajúce chĺpky. Malé červené bodky nepôsobia príliš esteticky. Tento problém navyše nie je iba výsadou žien, trápi aj mužov. Poradíme vám, ako s ním bojovať.

Mravcik

Určite IPL Philips Lumea. Je to celkom drahé, ale výsledok stojí za to. Môžete využiť na nohy, podpazušie, oblasť bikín, pod nosom... Určite s to oplatí viac ako chodiť kozmetičke na niekoľko sedení. Ja som tú Lumeu kúpila ešte lacnejšiu vďaka tejto stránke www.kodino.com :)

zuzulienka9

ja mam na tie na nohach elektricky epilator orava a na nosne chlpky tiez mam taky sikovny zastrihavac a nie je problem s tym zeby chlpky zarastali

Jovanka

pomaha ipl depilacia ale u mna perfektne zabral ako starostlivost po holeni ryor na stimulaciu rastu chlpkov z notina a mas styri mesiace minimalne klud

Vanda100

Dobry den moje meno je Vanda#100 a mam problem so zarastajucimi chlpkami pod nosom.Chcela by som sa opytat ci by ste mi nemohli pomoc ?? Za skoru odpoveď vopred Ďakujem.