Sex po pôrode - kedy je najlepšie začať?

Táto diskusia patrí k článku: Sex po pôrode - kedy je najlepšie začať?
Sex po pôrode - kedy je najlepšie začať?

Sex po pôrode je veľakrát spojený so strachom. Najmä pre tie ženy, ktoré majú za sebou prvý pôrod. Pôrod je do veľkej miery traumatický, a to nielen po psychickej stránke. Nie je preto dôvod ponáhľať sa s prvým sexom.

zuzulienka9

@jovanka neviem ako stopercentne pomôcť, ale mne sadol lubrikant durex, ktorý zvlhčí a prispieva nejak k lepšiemu precíteniu a dodáva tak intenzívnejší pocit z milovania. Prikladám link - superlove.sk

jertis

ja som sa po porode už nedokázala tak vzrušiť.. Manžel mi objednal erectan Intim gel a som za to veľmi rada, lebo na mna má super účinky

cervon

Ak maš také pocity, a nevieš počkať, lebo žena sa musí zregenerovať, a navyše starať o deti. Ak chces niečo preto urobiť, pomož jej s detmi a nemdituj. Podľa toho ko je zahojená z dola,Niekto za dva mesiace- na to je 6stonedelie, aniekto aj rok,od prípadu k prípadu.
Ty si otec a nie tretie dieťa, pomahaj jej a bude to rýchlejšie, povzbudenie, laska. Koľko maš rokov, keď takéto zakladné veci nevieš? To ti mala vysvetliť mamička, Mamičky dospelých mužov už možno maju nižšiu frekvenciu ako keď boli mlade. Spýtaj sa mamičky, nech ti vysvetli, ako to riešila, keď neveríš svojej žene,Ale už si to nemusí pamatať a jej pohlad je iný-ako sbokra.Leniva žena a pod-vyrazy svokier niektorých.Ty sa musiš postaviť za svoju ženu, za ten čas si doma trochu zasportuj ked nevydržiš.Načo sa ženíš? s takýmto pohľadom.

odkopnuty muz

Vacsina zien historicky podvedome, vedome ci casto dokonca cielavedome, povazuje svojho muza hlavne za
1.) zdroj prostriedkov ktore maju zabezpecit ju a deti. Cim viac, tym lepsie.
2.) Zdroj spermii ktore maju zene zabezpecit potomstvo - co ako vsade okolo pocujeme - je predsa pre zenu ***to najdolezitejsie***.

Akonahle zena dostane od muza 1.) a 2.), dosiahla co chcela. Mission accomplished. Uz nema dalsiu motivaciu sa snazit byt peknou milou povabnou zvodnou a v posteli robit muzickovi to najlepsie. Muza uz po citovej a fyzickej stranke nepotrebuje nepotrebuje, este ze jej ten muz nadalej nosi domov vyplatu. Zena sa spokojne vytesuje z deti prip. zo svojej kariery a muza odkopne. Aj citovo (ved decka su teraz number one) a aj fyzicky.
A potom sa zeny velmi cudujete ze preco vas uzasny muz nebol schopny odolat mladsej krajsej a mozno stihlejsej ktora si ho uspesne -- a asi celkom lahko -- zbaila. Cudujete sa kam sa podela muzova "moralka" - po tom ako ste ho vy nemoralne vykopli zo sojich srdc. Tak sa cudovat prestante, lebo jeho milenka od vasho muza dostala (zatial) len velmi malo penazi a (zatial) ziadne decko. Milenka je stale vysoko motivovana, urobi vsetko aby bola dokonale peknou milou povabnou zvodnou babou ktora v posteli urobi vasmu muzickovi to najlepsie co sa len da....

taky postreh

prave riesim strach z porodu / zeny si musia vytrpiet strasne bolesti, zmeni sa ich telo, ale co muz?
Ten si len uzije vyrobu dietata! Priroda to tak zariadila, hoci samozrejme mnohi muzi su vzorni manzelia a otcovia a taktiez muzi nemozu za to, ze zeny trpia pri porode.

Ked poviem, ze nechcem deti, nikto ma nechape. Ale aku mam mat motivaciu nicit telo tehotenstvom, porodom, mat 200 eur na materskej a frustrovaneho chlapa, ktory s mozno zacne obzerat za tymi, co si neznicili telo tehotenstvom?

Nechem vas chlapov urazit- viem, ze svoje zeny milujete a nemozete za to, ze priroda robi zenam strasne bolesti pri porode. Viem,ze nechcete aby vase zeny trpeli a ze ste mnohi vzorni otcovia :-) Len sa zamyslite nad tym, ze vase telo nie je donciene a neprezilo tu strasnu bolest!

Richard-M

Ahoj Kabe ty ma tu tusim spehujes :-) Frustrovany som bol z "par krat do roka" cele dlhe roky. Privaty a milenka boi a su pod moju uroven. Konecne som si nasiel cas tieto veci zacat studovat, nasiel som rady od renomovanych psychologov. Najlepsie sa mi pacila rada ze trpezlivo a citlivo cakat kym manzelka dostane spontanne chut, je nezmysel, hrozi ze budeme cakat velmi dlho. Pochopil som ze knizky co radia ze v zaujme zvysenia sexovania ma muz castejsie umyvat riad, vynasat smeti, vysavat byt a hrat s pravidelne s detmi su uplne blbosti..

Najviac sa mi pacila rada ze v zaujme spokojnosti vo vztahu potrebujem manzelke nie naznacovat, ale otvorene a s maximalnou vaznostou jej povedat a presne popisat svoje potreby a aj tuzby. Pochopil ze musim precizne zadefinovat limity a dohodnut rozumne podmienky spoluzitia aj v tejto sfere. Mam velke stastie, pochopila, miluje ma, zabralo to skvele. S manzelkou sme sa rozumne "dohodli" aj ked jej prva reakcia bola ze "co mam robit ked ty by si chcel kazdy den a ja nie? Ked ja som ina?"

Richard-M

Po zahojeni fyzickom aj psychickom. Jemne po dvoch mesiacoch, potom pomaly presuvat tam kde to bolo pred tehotenstvom. Hlavne ak to byvalo "kazdy den", "casto" pripadne "pravidelne". Ak sa to zmeni na "obcas", "vynimocne" ci "takmer nikdy" alebo "vobec", hrozia rizika nasledkov v podobe muzovho uchylenia sa k online pornografii, flirtovnemu catovaniu, pripadne navstevam privatov alebo dokonca moze hrozit aj zvodna sexuchtiva kolegyna. Pre normalneho zdraveho muza moze byt napatie a frustracia z odmietania milovanou manzelkou neznesitelna. Vygugluj si "manzelka ma odmieta" a precitas si co sa vacsinna manzelou boji otvorene povedat. Ak si dolu este ubolena ci citliva, ci "nemas chut", najdi vsebe vsetku lasku a uspokoj manzela dobrym oralom. Bude ta do smrti doslova na rukach nosit :- )