Dornova metóda

Táto diskusia patrí k článku: Dornova metóda
Dornova metóda

Patrí medzi najčastejšie používané terapie proti bolestiam chrbta či kĺbov. Ide o jemnú manuálnu terapiu, pomocou ktorej sú kĺby a stavce bezpečne a presne uvedené do správnych polôh a vyrovnáva sa celková statika tela, nerovnováha a vychýlenie panvy, zmena dĺžky končatín, nerovnosti v kĺboch a kĺbnych púzdrach. Spočíva v základných cvikoch, ktoré bránia rôznym blokáciám.

Nayrouse

České celebrity užívají a doporučují produkty Dr.Nony

Vyzkoušejte rostlinné výrobky Dr. Nony pro zdraví (všechny se skládají z bylin,vody z Mrtvého moře s achebakterií - tzv. Halo komplex = bioorganominerální komplex chráněný patentem).
Kosmetické přípravky se stávají prostředkem ovlivňující ozdravným způsobem celý organismus (vstřebatelnost účinných látek z krémů a bahna přes pokožku je 75-98 %!) Archeabakterie má vysoce stimulační a regenerační účinky na náš vlastní imunitní systém. Z dlouhodobého hlediska dokáže opravit poškozenou DNA.

Máte 3 možnosti nákupu produkce Dr. Nony:
1. Zákazník za plnou cenu!
2. Zvýhodněný zákazník s registrací v Klubu Dr. Nona (20% sleva).
3. Distributor s registrací v Klubu Dr. Nona (až 40% sleva).

Produkce Dr. Nony s archebakterií působí jako prevence, uzdravuje, regeneruje na buněčné úrovni celý organismus.

O tom ví své česká zpěvačka Eva Pilarová.
izeny.eurozpravy.cz

Jozefovič

Nie je dornova metoda ako dornova metoda.Ja odporucam dornovu metodu plus(Prouzová,Pury)ktorá naproti klasickej dornovej metode riesi mnoho dalsich zavaznych deformácii ako posuny kostrce vboceny palec lakte prsty a vsetky ostatne klby...napriklad aj vonkajsie a vnutorne rotacie bedrovych klbov ktore su dolezite a zasadne!Mam kurz a robim to zadarmo v okoli Martina.Zatial si ludia pochvaluju.