Strukoviny ako prevencia pred civilizačnými ochoreniami

Táto diskusia patrí k článku: Strukoviny ako prevencia pred civilizačnými ochoreniami
Strukoviny ako prevencia pred civilizačnými ochoreniami

Strukoviny nie sú len výborným doplnkom k mäsu alebo do šalátu. Obsahujú aj mnoho výživných látok, vďaka ktorým môžu úspešne bojovať s civilizačnými ochoreniami ako sú cukrovka, vysoká krvný tlak či kardiovaskulárne choroby.

Jovanka

a pred anemiou a nizkou hladinouzeleza v krvi ... ja som pocas tehotenstva zacala jest strukoviny a uzivat doplnok captafer pre lepsie vstrebavanie zeleza zo stravy a bolo to hrozne fajn a hlavne zbavila som sa unavy a bledej tvare

BJ

Kamarat, to goji si nikto nemoze dovolit, to je len pre bohatych. strukoviny su lacne, to moze jest aj chudoba. A tak to aj vzdy bolo.

Este ku clanku... ze zemiaky, dobra blbost. Zemiaky sem boli dovezene az v stredoveku. Ale kym sa rozsirili tak, ze sa konzumovali pravidelne, tak to bola otazka mozno 2-3 poslednych storoci.
encyklopedia.sme.sk

cize ziadne zemiaky, ale chlieb nas kazdodenny, a obiloviny, ako jacmen. To je to, co zivilo slovanov vacsinu casu

DANO777

STRUKOVINY SU FAJN, ALE GOJI TO JE PECKA.

NA DIABETES, RAKOVINU, REGENERACIU NERVOVEJ SUSTAVY A MOZGU, CHOLESTEROL, TLAK, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKOMKOLVEK TYPE RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM, ABY SA VSETKY LATKY DOKONALE VSTREBALI A UCINKOVALI.

www.youtube.com