Účinná taktika ako čo najrýchlejšie zhodiť tuk na bruchu?

Táto diskusia patrí k článku: Účinná taktika, ako čo najrýchlejšie zhodiť tuk na bruchu
Účinná taktika, ako čo najrýchlejšie zhodiť tuk na bruchu

Rozhodli ste sa spraviť niečo so svojou váhou a zbaviť vaše telo niekoľkých kilogramov? Spaľovanie brušného tuku vraj môžete urýchliť aj touto účinnou metódou zahŕňajúcou srvátkový proteín.

BF9

Až na to, ze skumane ,,vzorky" neboli skumane za totoznych podmienok... Ano, vysledol je pravdivy, ale k chudnutiu nedoslo vdaka zvysenemu prisunu bielkovin, ktore akurat zatazuju v nadmernom mnozstve obličky (co sa sice da vyvazit nadmermym prijimanim vlakniny a vody, ale to je dalsia stranka veci). K chudnutiu doslo prave vo fakte, ze sa zvysila frekvencia prijimania stravy v mensich mnozstvach a castejsie, teda na 6x denne v tomto pripade oproti druhej skumanej vzorke, ktora jedla len trikrat. Pricom je zname, ze ludia, ktori jedia len trikrat denne alebo dokonca vynechavaju jedla, najma raňajky, ich metabolizmus sa spomaluje a organizmus sa nastavi na setriaci rezim, co sposobuje bud pribratie alebo zastavenie chudnutia. Ak chceme schudnut, je potrebne jest vyvazene (nie prilis dietne ani prilis kaloricky), spravne jedla rozlozit cez den podla ich kal. hodnot a jest hlavne pravidelne. Vtedy sa organizmus nastavi na neustale pracovanie, nakolko sa nemusi ,,obavat" nedostatku a zrychli sa metabolizmus. Teda chudnutie sa nedosiahlo bielkovinami, ale tym, ze sa jedlo castejsie. Takze trosku skresleny prieskum, ktory skor vyzera ako PR na proteinove vyrobky, nic v zlom, ale ozaj.

pekloq

nič také ako dieta a chudnutie neexistuje volá sa to zmena zdravého životného štýlu základ je zdravo sa stravovat potom pohyb ako beh,bicyklovanie,plávanie,turistika,siloví cvičenia a iní druh športu... potom je tu druhá skupina ktorý su tuční s ich životného štýlu a zmena je pre nich neprijatelná pretože oni pokladaju za normálne napr pizza,kebab,hranolky,vyprážané jedlá nedostatok zeleniny a ovocia konzumovanie pečiva a jednoduchých cukrov a iních rakovín ..... sme to čo jeme ....

mam56

Ja si myslím, že treba z času na čas rozprúdiť krv v tele nejakým dobrým kardio-cvičením a na celé to chudnutie a behanie sa treba vypr.núť. To z dlhodobého hľadiska nemôže baviť nikoho.
Tú energiu treba radšej investovať do práce alebo do štúdia, je to minimálne zmysluplnejšie ako si drať kolená behaním.