Ako môže análny sex priniesť pôžitok obom partnerom?

janciska

Fuha, vazne zvlastna tema :D Ja teda osobne neviem prist na chut takymto praktikam, ale tak sto ludi, sto chuti :D

Saw

"V skutocnosti je to, ale pre vela zien velmi prijemna praktika ktora im pomaha dosiahnut orgazmus, ktory by mozno inak ani dosiahnut nedokazali." suhlasim s dobrym lubrikantom je analny sex naozaj pozitok a ja nan nedam dopustit aj ked is uvedomujem ze bezna cesta je asi spociatku prijemnejsia (moj favorit durex silikonovy s vonou jahody zo superlove)

eddy

Ak niekto nechápe ako môže byt anál pre oboch super to je chudák a obmedzenec, jeho partnera môžem len ľutovať lebo nezažije ozajstnú rozkoš. Kto nevie aké to je nech skúsi ale nie ako divé zviera, na to treba inak. Anál je skrátka super len treba vedieť ako na to, to je všetko.

christine474

my si ho uzivame :) pouzivame k tomu pomocku - lubrikant exclusiv intim gel od erectan.sk kvoli zvlhceniu, stimulovaniu potrebnych partii a umocneniu zazitku

koksa

Kokos
ty sa nechaj nakurovat pekne natvrdo nejakym bukinom najlesie aj dvomi naraz do tvojej kakaovej diery ako sa ti to bude pacit

kokos222

Náboženský fanatizmus , ľudská hlúposť až primitivizmus ľudom škodia najviac zo všetkého , nie sú schopní nič posúdiť správne , sú otrokmi hlúpej viery a vlastnej hlúposti, život je pre nich len utrpením oproti ľudom čo si dokážu užiť život s rozumom.

Iiiii

Ja poznám internetového zakomplexovanca a ten o sexe nikdy nehovorí, nikdy sa o sex nezaujímal a nikdy sa o sex ani zaujímať nebude. Zaujímajú ho totiž viac počítače ako ľudia.