Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
Týždenný jedálny lístok pri delenej strave - 3. časť
kazda dieta skodi organizmu a v konecnom dosledku po ukonceni diety naberiete vsetko spat + nieco naviac. ci ako to maju tie diety akoze fungovat? mesiac, dva tri nic nejest a potom? co konkretne? naspat jest tak ako predtym, za pol roka dalsia dieta a tak cely zivot? to ma aku logiku? nehovoriac o vaznych zdravotnych nasledkov pre telo. telo neoblafnete. je stavane na prezitie. ono si pocka, kym dodietujete a potom vam to spocita. a druhykrat vam to spocita na starobu.
odpovedou je zivotny styl, ktory je dlhodoby a dlhodobo udrzatelny. a tym je jedina rozmanita a pestra strava. ano odpoved je tak prosta. jest vsetko, ale s rozumom. telo potrebuje aj tuky, aj cukry. bielkoviny, mineraly, kyseliny, stopove prvky. ked nieco z toho nema, skracujete si zivot. mozno po minutach, ale skracujete.
aku skratku to vsetci hladate? bud majte zdravy a dlhy zivot, alebo sladucky a kratsi. to si povedzte na zaciatku, stredna cesta neexistuje. zdrave stravovanie je dokonca lacnejsie ( po vyluceni keksov, cokolad, cipsov, alkoholu, cigariet, jogurtov, vselijakch musli, polotovarov). lenze vsetci su lenivi. spravodlive na tom je to, ze kto sa o svoje telo stara, tomu bude za odmenu. kto nie, tomu bude na obtiaz.
aj by som napisal uplne jednoducho ako sa stravovat (odskusane) a nikdy neriesit vahu a vzhlad tela. ale to tu nikto nechcete pocut. tak dobru chut!
Pise sa, ze sa nema kombinovar rastlinna a zivocisna skupina a v jednom dni na ranajky rozok, jogurt a mlieko?? Bolo pisane ze mliecme vyrobky patria do zivocisnej. Tak je trochu zavadzajuce
Pekne zostaveny jedalny listok,ja mam momentalne 90 dnovu dietku,ale toto sa mi paci viacej.
Strava môže výrazne ovplyvniť našu hmotnosť. Možností je veľa, môžeme to skúsiť týždňovou diétou, ale v striedmosti a delení potravín by sme mali pokračovať, ak sa chceme vyhnúť „jojo - efektu“. Prvý týždeň by mal byť štartovací a mal by preveriť našu pevnú vôľu. Oveľa dôležitejšie, ako začať, je vydržať!