But then it's the scars that tell that she was carrying a baby. [url=drift-boss.io]drift boss[/url]
Strie už nie sú viac neriešiteľný problém!
ako moja segra co pouzivala ine pripravky a strii ma kopec drift boss
@ancapanca súhlasím, ak vie niečo napomôcť, aby sme sa cítili lepšie či príťažlivejšie, prečo to nevyužiť...
ja viem, že je najdôležitejšie, že máme zdravé deti a čo tam po nejakých stopách po pôrode...ale zase na druhej strane, keď viem svoj vzhľad trochu vylepšiť a cítiť sa sebavedomejšie, to nikdy nie je na škodu - mne sa podarilo strie trochu vyhladiť krémom alga cicosa z bior.sk. Nezmizli mi síce úplne, ale sú jemnejšie a celkovo je koža pružnejšia
je to asi ľahšie, keď sa s tým človek zmieri, že ho to tak netrápi :)
ja uz tie svoje strie neriesim. stotoznila a zmierila som sa s nimi, je to moje telo a kazda je takpovediac pamiatkou na nieco podstatne v mojom zivote.
Ale tak sú to jazvičky, ktoré hovoria o tom, že si nosila bábätko.
mne vznikli počas 1.tehotenstva a neviem sa ich zbaviť...teraz čakám druhé dieťa a obávam sa, aby sa to ešte nezhoršilo. Inak som štíhla a športujem
ja mam na ne sikovny weleda olejcek pregnancy a cosi este z notina a je supiskovy na prevenciu
staci sa kremovat pocas tehotenstva elastiqom a strie sa neobjavia, alebo ho pouzivat potom na vzniknute strie, ako moja segra co pouzivala ine pripravky a strii ma kopec :) az teraz objavila elastiq aspon jej trosku tie strie vyblednu
Strie trápia mnohých ľudí, najmä ženy, pričom príčin, prečo je narušená elasticita pokožky, je viacero. Od prirýchleho rastu v puberte, cez obezitu, až po tehotenstvo, no veľkú úlohu zohráva aj genetika.