Snažil som sa nájsť aj link na vinič, ktorý používa manželka a kuujeme to cez obchod www.fleurance-nature.sk
Opuchnuté nohy? Toto je ich príčinou.
Tak toto je večný problém manželky....opuchnuté nohy.
Pracuje na nohách, čiže sa nie je čomu diviť. Čo mi v článku chýba je vplyv viniča hroznorodého na opuchnuté nohy. S manželkou sa snažíme žiť zdravo a k tomu sme prišli po rade s viacerými priateľmi, ktorí trpia opuchnutými nohami, samozrejme ak to nie je spôsobené zlým zdravotným stavom! Vtedy by som bez váhania išiel k lekárovi.
Manželka používa vinič hroznorodý a čierne ríbezle od Fleurance Nature a pochvaľuje si, aj keď mám pocit, že je to aj tým, že platim ja :D
u mna opuchnute nohy malo na svedomi zavodnenie organizmu, cize moze to byt ozaj cokolvek
petra a sasa koľko vám zaplatili za reklamu? alebo tam pracujete?
ako je napísané v článku opuchnute nohy maju rozne príčiny, nemusí sa jednať o cievne!!! lebo ta klinika je cievna chirurgia...
a nemusia sa trepať do nejakej reklamovanej kliniky,.. stačí ked človek ktorý má problemy so žilami zajde k svojmu obvodnemu a ten ho už pošle kam treba- na cievnu ambulanciu- vo svojom alebo najblizsom meste!
nemusí sa niekto z Košíc trepať do BA do tej kliniky...
tak tu nerobte reklamu!!!!
opakujem opuchnuté nohy nemusia byť cievny problem! komu puchnu nohy nech navštivy najprv svojho obvodneho a ten zhodnotí kam poslať pacienta, či na cievnu ambulanciu alebo na endokrinologiu
opuchy nôh môžu byť sprevádzané aj kŕčovými žilami.. svoj problém s kŕčovými žilami som vyriešila v blumentalclinic.sk a odporučam každému koho tento problém trápi :)
Opuchy nôh môžu byť dôsledkom chronického žilového ochorenia. Odstráňte svoje kŕčové žily v blumentalclinic.sk v Bratislave
Opuchy nôh sú príčinou žilových ochorení. Navštívte blumentalclinic.sk a odstránte problémy raz a navždy!
S opuchnutými nohami som zápasil aj ja, každý mi iba odporúčal brať na ne lieky a rôzne mastičky, ale vďaka praktickým radám s tohto článku zdravovek.eu sa mi príznaky začali postupne strácať. Zo začiatku to bez gélu nešlo, ale postupne mi hlavne krátke ranné rozcvičky dosť pomohli sa opuchov zbaviť úplne.
S opuchnutymi nohami som mala problem a znama, ktora je zdravotna sestricka mi odporucila Wobenzym. Veľmi mi pomohol a nielen mne, ale aj mojej mame, ktora mala rovnake tazkosti.
Opuchnuté nohy sú len príznakom, nie diagnózou. Príčinou ich vzniku môže byť nedostatočnosť krvného obehu a srdca, porucha lymfatického systému, krvná zrazenina, poškodenie obličiek alebo nedostatočná funkcia štítnej žľazy.