Zázračný minerálny roztok - nebezpečný výrobok

Táto diskusia patrí k článku: Zázračný minerálny roztok - nebezpečný výrobok
Zázračný minerálny roztok - nebezpečný výrobok

Dňa 30. 7. 2015 bol Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky (ďalej len „ÚVZ SR“) upozornený na ponúkanie výrobku, podľa charakteru sa pravdepodobne jedná o výživový doplnok.

RNG

Nuz kedze sa vobec nejedna o potravinovy doplnok, ale silnu oxidacnu chemikaliu, hygienicky ustav ju moze podla platnych zakonov zakazat, co aj spravil promptne, lebo nie ze by to bolo nebezprecne pre ludi, hoci mnohi z toho mozu mat reakciu, najma uhynovu/herxheimerovu, lebo to vytlcie kopy mikrobov naraz, ale ze to konkuruje hromade liekov, tj znizuje prijmy farmacie. Ja osobne si to nechavam ako poslednu rezervu, ked mi nezaberu dostatocne povolene potravinove doplnky, tak siahnem aj na oxidacne chemikalie, ako peroxid vodika, chlornany aj chloritany.Dokonca pripadne aj ozonizaciu, co dnes vyuzivaju aj lekari na Slovensku, avsak velmi limitovane.Tiez na h7yperbaricku oxidacnu komoru, co na Slovensku pouzivaju extremne limitovane, dokonca je ich tam len zopar.
Co sa tyka liekov schvalenych na trhu, vacsina z nich ma aj velmi vazne postranne ucinky, dokonca vcitane smrti. Tak sa postupne stalo normalom, ze smrt v dosledku predpisovych liekov sa postupne vybudovala az tesne za porazkami, infarktami a rakovinami.
A tu hovorime o smrti, nie o nejakej docasnej nevolnosti, co spomina dr Rovny....

Lavega

Nepovolena latka??? Prečo sa potom používa na vyrobu bazenovej chemie a dezinfekcie???? Farmaceitucká mafia zakročila....