V uplynulých dňoch dominoval v ovzduší na celom území Slovenska predovšetkým peľ bylín s prevahou tráv z čeľade lipnicovitých a pŕhľavy. Peľ drevín bol zastúpený už len veľmi nízkymi koncentráciami peľu ihličnanov, gaštanu a lipy.
Prosim ma niekto v ramci alergii skusenosti so stopalergom?? Uz velakrat som o nom pocule a citala, no zaujimaju ma aktualne informacie. Dakujem.
Najčítanejšie články
Voda zo slovenského Mŕtveho mora
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Jednoduchý test odtlačkov prstov na odhalenie rakoviny prsníka by mohol nahradiť mamografiu
Výplach nosa soľným roztokom pomôže na nádchu a upchaté dutiny! Ako postupovať a ako často ho robiť?
Hormonálna búrka v menopauze: Ako a čím sa dajú zmierniť príznaky menopauzy, radí gynekologička
Terapeut: Kamaráti často poskytujú rady, ktoré dávajú zmysel v ich modeli sveta, avšak v našej životnej perspektívne nemusia vôbec fungovať
Pravidelný pohyb ako novoročné predsavzatie? 10 tipov, ako s ním neskončiť hneď v polovici januára!
V uplynulých dňoch dominoval v ovzduší na celom území Slovenska predovšetkým peľ bylín s prevahou tráv z čeľade lipnicovitých a pŕhľavy. Peľ drevín bol zastúpený už len veľmi nízkymi koncentráciami peľu ihličnanov, gaštanu a lipy.