Ja som podvádzala dosť často :-D
takže môžem poradiť :D ...
1. Nedala by som heslo do svojho súkromia ani keby som nepodvádzala (vždy sa nájde vec za ktorú by mohol len druhý žiarliť)
už len to že si s tou danou osobou ,kamarátkou písal...
2.to je dosť pravda ale po dvoch prvých hádkach keď som mu nechcela povedať kto mi píše alebo kto mi volal ,som si vypla zvuky a odpísala keď robil niečo iné :-D vyriešené
3.dá sa vymyslieť perfektná výhovorka ...skúsenosti :D nikdy nič netušil :D
4.Myslela som na spoločnú budúcnosť :D ale bohužial zároven som podváchala :D ... asi som čakala že ma to keď budem staršia prejde :D :D (už spolu niesme) ale z iného dôvodu než moje podváczanie :D ...dodnes o tom nevie
5.a bola som vždy rovanká ....pretože som podvádzala už od začiatku :D :D
PEACE :D ... Bola (som) mladá a chcela (chcem) si užívať ale chcela som aj ten vzťah :D ...takže preklad - Mladá,hlúpa a nadržaná :D
poučenie :D Keď je žena šikovná tak nemáš šancu jej na to prísť :-D
AAAAALE -Ak nieje dôvera nieje dôvod na vzťah ;-) Pekný večer
Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!
Moj priatel ma pristup do mojho facebookoveho uctu, lebo tam chodim z jeho mobilu. Zaroven, ked tam idem z jeho mobilu, mam pristup na jeho facebookovy ucet. My to sukromie toho druheho dokazeme respektovat, nepotrebujeme si to nijak poistovat, proste si verime aj v tom, ze si navzajom respektujeme sukromie. Ale to uz je asi vyssi level.
Jediné body ktoré niesu v rozpore so zdravým rozumom sú 4 a 5 a na pováženie je to o tom že si furt nevypisuje na mobile s dakým... kto vlastne píše tieto choré výplody ????
a prečo len na ženy sa poukazuje? A čo muži? Mužov sa nevera netýka?
Tak ten prvý bod je hlúposť, nechápem, prečo by som priateľovi mala dávať heslá na môj fb, do mailu a pod. A pritom neverná určite nie som a ani neplánujem byť, ale súkromie treba mať. To je to isté, jak keď niekto snorí partnerovi v mobile, číta si jeho SMSky, kontroluje, s kým volal, to každý odsudzuje, tak prečo by mi mal čítať maily.
Prvý kvíz, ktorý je až zaražajúco efektívny!!!...
Zaoberáte sa otázkou, či vám je vaša partnerka verná? Máte strach, že by vás mohla podvádzať? Možno ste len paranoidný, možno máte už zlé skúsenosti z predchádzajúcich vzťahov, no existujú signály, ktoré vám povedia pravdu.