Aj vy robíte špagety vždy tak, že napustíte hrniec, čakáte, kým voda zovrie a potom do nej celé tvrdé a rovné cestoviny uložíte na stojáka?
Totálna kravina! NA 100g cestovín ide min 1l vody a varí sa na veľkom ohni. Keď vrie voda málo, cestoviny sa uvaria zle, sú naduté a mäkké, taliani by vás hnali kade tade . . . .
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl
Aj vy robíte špagety vždy tak, že napustíte hrniec, čakáte, kým voda zovrie a potom do nej celé tvrdé a rovné cestoviny uložíte na stojáka?