Tiež mám tvrdý, škrupinový :) a to je fakt najlepšie, aj ked sa ti poškriabe, tak to ničomu nevadí :)
Zvládnite všetky nástrahy na cestách a užite si skvelú dovolenku!
Karolinka, ja mam rada skrupinove kufre, pretoze su odolne, bytelne. Doma mame tento uz asi 2 roky a je stale ako novy najkufre. sk/cestovni-kufr-titan-barbara-glint-l-845404-15/
s akymi kuframi cestujete? pojdeme na dovolenku a chcela by som nejaky spolahlivy co vydrzi
Rovněž nezapomeňte na povinné ručení, jeho bezplatné sjednání umožňuje www.creditmax.cz
Kiežby tá dovolenka prebehla bez problémov.
Co sa tyka cestovneho poistenia, tak zavisi kam cestujem a na ako dlho. Vzdy si ale ceny cestovneho poistenia porovnavam na tejto stranke www.netfinancie.sk Staci zadat zakladne udaje a vypocita to ceny, uz si iba vyberiem a uzatvorim. Easy :-)
Do lekárničky by som ešte doplnila na dezinfekciu rán a urýchlenie hojenia - čo sa zvlášť pri deťoch a mori zíde - zalve krém
Ahoj, já používám toto nejlevnější cestovní pojištění : www.hyperfinance.cz
Aké cestovné poistenie pouzivate?
Cestovanie je dnes súčasťou životného štýlu. Cestujeme nielen v lete, ale takmer počas celého roka. Poznávame nové krajiny a hľadáme možnosti, ako načerpať sily. Ibaže cestovanie nesie so sebou aj určité nebezpečenstvo, najmä, ak ide o cudzie krajiny.