Dajte zbohom smradľavým nohám!

Táto diskusia patrí k článku: Dajte zbohom smradľavým nohám!
Dajte zbohom smradľavým nohám!

Trápi vás potenie nôh a s tým spojený zápach? Predstava, že sa niekde na návšteve budete musieť vyzuť, je pre vás doslova nočnou morou? Skúšali ste už všetko, no nohy vás stále „zrádzajú“? Máme pre vás niekoľko zaručených tipov, ako sa zápachu nôh navždy zbaviť.

pedis

..len aby o par rokov nezistil niekto ze tie ponozky maju nejake skodliviny ktore sa vstrebavaju do chodidiel a tym do tela ..
Ja osobne potieram chodidla po sprche gulickovym deodorantom.
Ale treba kazdy den dodrziavat hygienu noh ako sprcha a po nej natriet nohy nejakym vonavym kremom, menit ponozky pravidelne po spoteni a menit obuv nenosit kazdy den tu istu ale striedat. Ako vidim niektori muzi najma nosia jednu obuv cely tyzden..

bodka16

mne na potenie pomohol rašelinový kúpeľ,
kúpila som ho v obchode beautypeat.com
robila som si kúpeľ dva krát

Nanuffa

Vyskušala som a bola som ozaj prekvapena že to funguje, pretože sa priznam vobec som tomu neverila, lebo však slubiť sa da kadečo.
Ale klobuk dole :-)

daska daska

Pomohli mi probiotika. A na pocudovanie, zrazu boli u mna smrasdlave nozky minulostou...aj vlasy a nechty mam krajsie. Zacala som ich uzivat koli stuhnutosti chrbtice. Biomilk Ostotoni. Su priamo z Bulharska. Travenuie ide ako za mlada. Funguje aj u deti. Maju to na daflorn.com /sk

ostruzina

Milá topkrása 1 a Tamuša, prečítajte si link od blokerky čo som dala je to tam dopodrobna napísané. Ja si to objednávam od jedného slovenského internetového obchodu krasnadoma.sk. Majú tam všetko možné a aj tieto zlupovacie ponožky dokonca v troch varientoch. Skúste fak sa to oplatí

Tamuša

So smradľavými nožkami mám problém a vyskúšala som všetko od krémikov až po špeciálne podušky, nie vždy to pomohlo a keď tak na chviľku. Jedlú sodu vyskúšam , ale samozlupovacie ponožky je pre mňa novinka. A kde to zoženiem a ako to funguje?

karla Benett

Somazlupovacie ponožky sú perfektné, ale nemyslím že to je novinka alebo niečo nové ja už ich používám 2 roky. Je fakt , že som ich nakupovala v Čechách.