Čakanka vylieči nielen vašu pečeň

Táto diskusia patrí k článku: Čakanka vylieči nielen vašu pečeň
Čakanka vylieči nielen vašu pečeň

Čakanka nie je len obyčajným modrým kvietkom rastúcim popri cestách. Je to liečivá bylinka plná vitamínov, betakaroténu, luteínu a minerálnych látok. Ak vám lekár zakázal piť kofeínovú kávu, skúste cigóriu, výbornú kávu z čakanky.

liecitelkaa

Synteticke lieky, ktore vám opredpisuje lekár napacha take škody v organizme, že je to už nezvratne, dnešna europske zdravotnictvo nie je na to aby liečilo občana, ale na to, aby mu ešte viac pripisalo diagnoz, čo je cielom dnešnej mediciny zamestnavat lekarov.
Samy lekari svojim detom miesto liekov kupuju kozie mlieko, kvalitnu bryndxu, a pacientom predpisuju sračky.

biba_1

čakanka je super do šalátov, ja robím z bielej a červenej čakanky, dubový šalát, rukola, polníček (vśetko výborné na pečeň), sušená paradajka, osoliť, okoreniť a trošičku vody a oleja... výborné k rybe alebo grilovanému kuraciemu...

zdravapecen

Alternatívna liečba pomocou prírodných darov zeme je už v zahraničí ako Švajčiarsko,Rakúsko,Nemecko uznávaná.Liečba potravinou a bylinkami.Vedci zistili,že syntetické preparáty používané pri rôznych ochoreniach páchajú na ľudskom organizme veľké škody a preto sa známe kliniky zaoberajú vo väčšej miere alternatívnou liečbou.Pre pečeň je taktiež vhodné aplikovať Pestrec mariánsky a Černuchu- Egiptský čierny kmín.Pri poruchách trávenia,steatóze pečene,ale i preventívne aby sme pečeň udržali v dobrej kondícii.
Zdravá pečeň,život bez liekov.