Čaj zo slamihy

Táto diskusia patrí k článku: Čaj zo slamihy
Čaj zo slamihy

Počuli ste už o slamihe piesočnej a o jej priaznivých účinkoch na trávenie? Čaj z nej pomôže najmä pri vírusových a chronických zápaloch pečene, dolných močových ciest a kŕčoch. Vhodný je aj ako prevencia pred týmito problémami.

beaconka

Bez pestreca marianskeho som si dala do poriadku pecen.kazdodenny beh plus kysla kapusta kysle mlieko vela cesnaku domaci tvaroh mrkva a vlaknina.pecen miluje kysle.dnes mam skvele pecenove testy.som na beznej strave obohatenej o vela cesnaku a kyslej kapusty.

Barol.M

Ja nepoznám nič lepšie na črevá ako Čierny kmín,alebo černucha. Užíval som aj pestrec na pečeň.Je eshop Zdravá pečeň tam sa to dá kúpiť oboje.Mal som problém so stolicou,raz bola zápch a raz riedka.Vraj to bolo spôsobené trávením a pečeňou.Už to nemám,tak to bola asi pravda.Šarlatánom nechodím a nič iné som neskúšal.A načo,keď netreba.

felik

Pečeň sa nedá regenerovať čajom,lebo zápar likviduje látku silymarín,ktorá to dokáže.Dá sa to pestrecom mariánskym,keď ho budete jednoducho užívať drvený priamo do úst a stačí zapiť čistou vodou.To mám odskúšané a funguje to.Čerpal som na zdravej pečeni,je tam všetko čo som potreboval vedieť,aby som začal.Teraz skúšam čierny kmín,nemám s ním skúsenosti,aby som nezavádzal,užívam ho krátko.

FUFOK

Pri zápaloch pečene to môže byť dobré,ale potom treba regenerovať pečeňové bunky a to bez silymarínu nejde a pečeň musíme regenerovať pestrecom,ten obsahuje silymarín.

hanka9

Podla mojho nazoru

U iecivych bylin je ta vyhoda, ze sa daju nahradit aj inou liecivou bylinou - bylinami

-to jest s rovnakymi obsahovymi latkami
-alebo s takmer rovnakymi obsahovymi latkami
-alebo s obsahom latky, ktora je pre liecbu danej choroby dominantna, klucova

Preto podla mojho nazoru sa da aj slamiha nahradit urcite inou bylinou

alebo bylinami, kde ucinky jednotlivych latok budu totozne

ak nie lepsie !!!

RNG

Slamiha/helichryssum /immortelle je silne lieciva rastlina , zialbohu vyrobky z nej , najma olej je zatial extremne drahy

kalin

Mal som problém s trávaním a aj so stolicou, na sone mi zistili zväčšenú pečeň, vraj je to od tukov.Stále som mal kyselinu,skoro po všetkom čo som zjedol.Tlaky v brušnej dutine,kŕče,ťažoba celková.Mne sa uľavilo ako som začal užívať pestrec, ale pridal som po meiaci aj čierny kmín.Ten pocit sa nedá popísať,keď zrazu spľasnete a prestane nadúvanie a tá ťažoba ma trápila a sužovala. Bŕŕ keď si na to spomeniem.
Vraj som mal rozhasené komplet trávenie a črevá boli v zlom stave.

hanka9

A co konkretne mas s pecenou? Co zistil lekar vysetrenim? Aku Ti urcil diagnozu?

Az podla toho by bolo dobre adresovat prislusne byliny a pripadne ich vhodne skombinovat, aby sa triafalo do „cierneho".

kalin

Moja manželka našla možnosť bezplatnej konzultácie na zdravej pečeni na túto tému,lebo mám problém s pečeňou už dlhší čas.Išiel som naschvál z Trnavy do Nitry,lebo som už vyskúšal všetko.Zaujali ma a tak som neľutoval cestu. Chcel som sa presvedčiť na vlastné oči a urobil som dobre.Tie problémy s pečeňou ma jednoducho prinútili konať.