Ja som nicim podobnym nikdy netrpela, takze sa velmi vyjadrit neviem, ale isto by som netvrdila, ze to nic nie je...
Častý strašiak mamičiek- popôrodná depresia
ziadnu depresiu alebo ine psychicke problemy netreba podcenovat. a uz vobec nie je hanba vyhladat odbornu pomoc.
Diarra suhlasim!! Mam kamaratku, ktora mala poporodnu depresiu a vobec to nebolo lahke
suhlasim, ze je to vazna situacia, ked niektora mamicka chyti poporodnu depresiu, nie je to sranda
Mne sa nepaci, ze tato tema sa dost zlahcuje...Je to vaznejsi problem, nez si mnohi myslia.
Popôrodná (postnatálna) depresia je forma depresie, ktorá sa môže objaviť po pôrode a postihuje približne 1 z 10 až 1 z 7 žien. Prejavuje sa dlhodobo smutnou náladou, únavou, stratou záujmu o bežné www.myloancare.com.co činnosti, úzkosťou či pocitmi viny a môže sťažovať starostlivosť o dieťa aj každodenné fungovanie. Na rozdiel od krátkodobých náladových výkyvov po pôrode ide o vážnejší stav, ktorý si často vyžaduje odbornú pomoc, ale dá sa účinne liečiť.
Poznám takú mamičku a nie je to sranda...Veľakrát treba vyhľadať odbornú pomoc. :/
Players may test their abilities with a variety of challenges and styles thanks to speedstars' several game modes. speed-starsgame.com
As a mother, I really appreciate awareness around postpartum depression, and when I look for comforting words or support messages to share with loved ones, I often find helpful ideas on Thankyou Message Blog
Popôrodná alebo aj postnatálna depresia je druhom depresie, ktorú môžu niektoré ženy zažívať po pôrode. Tento druh depresie býva častejší, než je všeobecne známe a postihuje jednu z desiatich žien po narodení dieťaťa.