Používate správne množstvo kozmetiky?

Táto diskusia patrí k článku: Koľko krému je akurát?
Koľko krému je akurát?

Krémy, šampóny, zubné pasty, masky, parfumy... Kozmetikou preplnené kúpeľne či toaletné stolíky vidno dnes takmer v každej domácnosti. Viete ale, ako kozmetiku správne používať?

lenka_samorin

Ja mám najradšej také balenia kozmetiky, ktoré sú s pumpičkou a dávkujú potrebné množstvo kozmetiky. A keď si môžem vybrať medzi dvomi baleniami, vyberiem si väčšinou to s pumpičkou, napríklad Lactacyd. A špeciálne pri krémoch a sérach je tá pumpička dôležitá, lebo sa vďaka nej nezanášajú do balenia nečistoty z prstov a pri niektorých typoch krémov, sér, je väčšie množstvo nevhodné. Ja mám teraz sadu prírodnej kozmetiky Nuance a nielen balenie séra a denného krému s pumpičkou sa mi páči, ale aj jej účinok na pleť bol viditeľný už po pár použitiach :-)

stastnablcha

heh,.... toto sa marne snazim vysvetlovat detom ze zubnej pasty staci tolko ako hraku... este im to nedoslo.. krem tiez okae vydrzat aj pol roka. mam odskusane ze pravidelne pouzivanie a naozaj staci kusok. pri snahe pouzivat kvalitnu kozmetiku - taku z lekarne, ja pouzivam nuance - sa tak setria nemalo financie :)