10 rád pre dobre fungujúci vzťah

Táto diskusia patrí k článku: 10 rád pre dobre fungujúci vzťah - radí psychológ
10 rád pre dobre fungujúci vzťah - radí psychológ

Pevný a zdravý vzťah je jednou z najlepších opôr v živote. Podporuje všetky aspekty života, od zdravia, cez myseľ až po spojenie s druhými. Na druhej strane, ak nefunguje dobre, môže byť vzťah sám o sebe obrovským bremenom.

Romicek 123

Ahoj, ak sa môžem vyjadriť,tak už nečakaj a odíť...máš svoju hrdosť, vykašli sa na ľudí,ktorí s tebou nevedia jednať slušne a s rešpektom!

Astorka101

S tymto suhlasim, problem je, ze je takmer nemozne najst chlapa ktory by takto chcel pracovat na vztahu. A ked sa snazi len jedna strana tak to nestaci. Skutocne kvalitny chlap je tak mozno 1 z 1000 a proste sa neujde kazdej zene. Napr. s tym mojim sme sa na zaciatku dohodli, ze ak sa jednemu nebude nieco pacit tak to povie a ze to bez hadky vyriesime. V skutocnosti to nefunguje, ja ked sa mu snazim povedat ze ma napr. nieco na jeho spravani zranilo, slusne, bez hadky, on ma zacne ponizovat, kritizovat, porovnava ma s inymi zenami s tym ze ja som daleko horsia od nich. Alebo povie ze som psychopatka a potrebujem psychiatra. Neda sa s nim nic riesit, neda sa pracovat na tom vztahu. Viac krat som mu hovorila ze aj ked sa pohadame nech ma tak neponizuje, vsak ja ho neponizujem nikdy. Zbytocne. A zaroven toto nie je jediny problem co mame. Uz k nemu nic necitim, zabil vsetky moje city k nemu a koniec je len otazkou casu.