Techniky zvládania stresu

Táto diskusia patrí k článku: Techniky zvládania stresu
Techniky zvládania stresu

Stres je všade a stále. Môže sa zdať, že sa s ním nedá nič robiť, iba ho bezmocne prijať, ako niečo, čo nás neľútostne napáda. Účty neprestanú chodiť, deň nebude mať viac hodín, práca, kariéra a rodina si vždy budú vyžadovať svoje. Avšak môžeme mať viac kontroly nad stresom než si myslíme.

miltonwhite

Cyber Security Dubai is a leading provider of comprehensive cyber security services, offering top-notch solutions to safeguard your business from online threats. Our team of experts delivers tailored security measures, risk assessments, and ongoing support to ensure the protection of your critical data and systems. Trust us to secure your business in the ever-evolving digital landscape. visit here.. cybersecuritydubai.ae

elovolsne

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

500xka

Ja som v strese zvlast cez skuskove a to doslova v brutalnom chytam paniku a nervy ked len vidim co vsetko sa mi treba ucit...trenerka tabaty mi navrhla cez skuskove brat viridian ashwagandha prípravok od bestbody nakolko posilnuje pamat, ukladanie informacii ide jednoduchsie a rychlejsie a hlavne stres je potlačený na minimum

Mišo21

Existujú aj iné techniky techniky ako zvládnuť stres. Vychádzajú z toho, že stres vzniká kvôli pocitu nevyhnutnosti aby sa situácia vyvinula podľa tvojích predstáv. No nemôžeš ju kontrolovať a bojíš sa, že sa vyvinie zle. Tieto tri body sú všetko, čo treba na odbúranie stresu.

Najzákladnejšia technika je ČO NAJHORŠIE SA MôŽE STAŤ?

Predstav si, že si študent, ktorý ide na štátnice. A predstav si, že sa stane to najhoršie: Vytiahneš si najťažšiu tému zo všetkých. Zamrzneš a vypadne to aj to málo, čo si vedel. Nespravíš štátnice. Znechutená komisia ťa pošle preč.

A teraz sa spýtaj sám seba: Čo najhoršie sa môže stať, ak tie štátnice nespravím? Čo by sa stalo? Naozaj by som zomrel? Budem hladovať, žiť pod mostom, zamrznem cez zimu? Je škola moja jediná šanca? Už nikdy nenájdem dobrú prácu? Rozhodne NIE.

Nebude to jednoduché, ale prežiješ. Tvoj život NEBUDE zničený. Chvíľu by si sa cítil mizerne, skúčene, stratene. No časom to prebolí. Máš aspoň jeden opravný termín – jednu novú šancu. Niekedy i dve. Takže nič nie je stratené. Prípadne sa vrátiš domov, pôjdeš bývať s kamošom a budeš za čas pracoval v robote, ktorá ťa nebaví. Ale prežiješ.

Vedz aj to, že existuje mnoho ďalších príležitostí než škola. Samoštúdium, stovky vzdelávacích programov a kurzov, online vzdelávanie, celoživotné vzdelávanie. Veď pozri koľko ľudí sa vypracovalo na vrchol bez školy. Vymenuj ich niekoľko – z okolia aj zo sveta. Aj ty sa môžeš takto vypracovať.

Uvedomenie, že prežiješ aj keby si štátnice nespravil prináša zmierenie s negatívnym výsledkom. Nech to dopadne akokoľvek, ty pôjdeš ďalej – k lepšiemu. Preto prestaneš byť nervózny a vystresovaný.

Takže čo také najhoršie sa môže stať??? A takto sa táto technika dá uplatniť úplne všade

Ďalších 8 ukľudňujúcich techník ako zvládnuť stres je tu:
bezbolestneucenie.sk
S týmito technikami prekonáš stres v kľude, bez nervov a paniky.