Je víno zdravé?

Táto diskusia patrí k článku: Je víno zdravé?
Je víno zdravé?

V historickom centre Trnavy otvorili 32 pivníc, v ktorých návštevníci môžu ochutnať víno nielen z malokarpatskej oblasti, ale aj ďalších regiónov Slovenska. Podľa organizátorov z Trnavského spolku priateľov vína Vincech, svoje víno tu ponúkajú vinári z viacerých oblastí - od Svätého Jura až po Tokaj, od Záhoria po Dunaj. V Trnave 8. novembra 2014.

zlatusa

Som toho názoru, že všetkého veľa škodí. Zdravé je podľa mňa silné slovo, ale jedným pohárom denne zaiste nič nepokazíš. :-D

violoncistka

s tym suhlasim, ze vsetkeho vela skodi. ja si rada dam vecer pohar vinka, ale ani to nie kazdy den, to si moc ani neviem predstavit, ze by som si kazdy den nieco nalievala.

Jofin

Podĺa mna aj pri tomto platí, že všetkého veľa škodí :) Tak je to aj s vínom, avšak nie je nad to si dať nejake vychladené a kvalitné víno niekde s priateľmi na terase alebo balkóne :) Ja som si na túto letnú sezónu kúpil aj domácu vinotéku www.klarstein.sk a už v ňej chladím zopár fliaš červeneného :)

Jovanka

za mňa určite tiež áno ... len ma zaujíma kde teraz na jeseň možno zohnať kvalitné, chutné víno za rozumnú cenu... čo myslíte ?

rraan

komu chuti tak male mnozstvo uskodit nemoze mne vsak vadi alkohol v nom aj v kazdej forme tak davam prednost ovocnim stavam a mislim ze su hlavne tie hroznove rovnako zdrave.

lianka22

ak sa pije s rozumom, tak ano. Ide o to, že dve deci vina 1-2x do tyždna telu iba prospeju. Sama si občas dam vino, mam ho rada. Podmienka je, že musí byt vychladene