Prečo sa muži nechcú ženiť? - 1. časť

sara221

Chcem svedčiť o tom, ako som sa dostala späť po priateľskej priateľke, boli sme spolu 3 roky, nedávno som zistil, že moja priateľka má vzťah s iným chlapcom, keď som sa s ňou postavil, viedla to k hádkam a ona konečne zlomila so mnou, som sa snažil všetko, čo som mohol dostať ju späť, ale všetko bez úspechu, kým som nevidel post v a. vzťahové fórum o kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom získať späť svoju stratenú lásku skrze kúzlo, najskôr som pochyboval, ale rozhodol som sa to vyskúšať, keď som kontaktoval toto kúzlo prostredníctvom svojho e-mailu, pomohol mi obsadiť re-union kúzlo a moje dievča priateľ opustil chlapec a vrátil sa mi do 3 dní, sme šťastne spolu znova. Kontaktujte túto skvelú kúzelnú kariéru pre váš vzťah, manželstvo a ďalšie problémy jeho prostredníctvom E-mailu: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM, ďakujem moc DR OGUDU

stastnablcha

moj manzel sa chcel zenit od prveho okamihu ako ma spoznal.. aspon mi to tak povedal.. a nemam pocit ze by to bolo tak zle :)

Beznyclovek

Neviem plávať ,lebo som nikdy nevošiel do vody.Lyžovanie ma nebaví ,lebo v tejto dobe je to drahá záležitosť a navyše tie úrazy .Z autom nejazdím veď ako sa dnes správajú všetci vodiči.Prácu si nehľadám aj tak tam slabo platia a tí čo nepracujú sa aj tak majú lepšie.Jednoducho sa držím pravidla kto nič nerobí nič nepokazí.....

Marosko-n

Je to jednoduché.
Tí , ktorý sú v manželstve - potratili rozum.
Tí ktorý sú sami sú neschopní.
A tak si vyberte čo je lepšie !
Ale manželstvo má v každej spoločnosti najväčšiu váhu ako morálnu aj spoločenskú.
Preto sa gejolesbičky domáhajú manželstiev.

lenkamoska1

boze moj vezmete si trafene zeny normalne chcete len ako kamaratky a potom sa stazujete co ste to v manzelstve za chudakov :-)

bardos

Necital som to, ale ja by som teda do manzelstva v tejto dobe nesiel. Dovodom je, ze som este nevidel jediny vztah, ktory by ostal fungovat, prezil do staroby, tak aby boli deti stastne, a nie poznacene, z toho co im rodicia vyviedli, ak sa vobec nerozvedu. Ani jeden som este nevidel. Stara generacia, co boli slusni mravni krestania sa nerata. Co teraz doziva. Lebo z mladych taky nikto nieje. Chcem vidiet z tychto mladych manzeliek, bab... z ktorou sa to da. Lebo ja som este nevidel jediny pripad, kde by som si povedal, wau, tak tito sa lubia a je to super,a budu stastni spolu az do smrti. Ako dochodci sa budu drzat za ruky, podopierat sa, a kracat spolu. Videl som to len u starkych, este z predvojnovej generacie. Z tychto mladych, kracaju rovno do zahuby, ani jedno manzelstvo som nevidel, ktore by sa tak vyvijalo, ze by boli ako ti starki, co sa budu drzat za ruky.

Lutujem muza, co vchadza do manzelstva v tejto dobe. Este nevie, co ho caka...

partner

Velmi dobre napisany clanok vystihujuci podstatu obav z manzelstva. Vzhladom k dnesnej spolocnosti, kde generacia mladych zien nevie prevziat poriadne ani ulohu viac-menej rovnocennej partnerky, je uloha manzelky tazko predstavitelna.

Popisany stereotyp sexualne frustrovaneho muza, zijuceho v zanedbanej domacnosti, je typicky. Muz vidi, ze cim viac sa snazi, tym je to vo vztahu horsie, lebo zena sa snazit prestava a co mozu vyuzit dnesne mlade zeny, to vyuziju. Preto vyrasta obava, ze kym v partnerskom vztahu sa este ako tak musit snazit, tak v manzelstve nastupuje tendencia "dosiahnutia cielovej mety" a uz sa snazit nemusim, uz mam co chcem, nech sa snazi muz. V takychto vztahoch je skor predpoklad, ze manzelstvo by bolo len klincom do rakvicky daneho vztahu a nasledoval by rozvod a s nim spojene komplikacie.