7 tipov v boji proti prechladnutiu

Táto diskusia patrí k článku: 7 tipov v boji proti prechladnutiu
7 tipov v boji proti prechladnutiu

Priamoúmerne s klesaním teplôt stúpa počet smrkajúcich a pokašliavajúcich ľudí v našom okolí. Môžu za to vírusy a baktérie, ktoré prichádzajú ruka v ruke s chladnejšími dňami. Príroda skúša našu trpezlivosť a nádcha, kašeľ či bolesť hrdla nenechajú na seba dlho čakať.

zuzulienka9

u mna je tiez hlavnou pomocou v boji s chripkou a nachladnutim prevencia a ako pisu baby aj ja si dopomaham doplnkom ale inym ... ja som sla do pastiliek tenors na nakopnutie imunity (pharmaselect) a tak tento rok som zatial chora nebola takze zda sa ze som si vybrala dobre (:

500xka

ja som tiez zastancom co najviac energie a rozumu vlozit do prevencie a preto ficim na zazvorovych rannych cajoch, citronovej vode a asi uz druhy rok som na jesen az jar s tenoros -om (pharmaselect) lebo ten mi zlepsuje imunitu a trebars minuly rok som chora nebola takze aj tento rok idem s nim a zazvorom

dadika117

Ak vám nepomáha prírodná liečba skúste zdravú alternatívu HERBALMED horúci drink na nachladnutie a nádchu, s obsahom unikátnej kombinácie 20 extraktov z liečivých bylín , oi šalvia , eukalyptus, lipu a ďalšie. Vyskúšajte s možnosťou využitia zľavy -odkaz odstránený- .
Môžnosť použiť i na iní sortiment.

Marosko-n

Pre nás už 17 rokov nenavštevujúcich lekárov, je každadenné používanie GGW liečivej vody.Pomáha pre všetkých nachladnutiach, aj pri ostatných chorobách.

lena33

V boji proti nachladnutiu alebo chrípke mi pomáha najmä prevencia v podobe výživových doplnkov. Ako sa vraví, môžem poklopať, nebola som chorá už pár mesiacov, pričom ma bolesť hrdla a upchaté dutiny trápili často. Odkedy užívam produkty od Moringa Caribbean tieto problémy sú preč. Je to tá najúčinnejšia prevencia akú som doteraz spoznala.