Problém, keď dieťa nechce jesť

Táto diskusia patrí k článku: Problém, keď dieťa nechce jesť
Problém, keď dieťa nechce jesť

Bez ohľadu na to, aký svetonázor odmalička vštepujete svojej ratolesti, takmer všetky bábätká sú konzervatívne. Na zmeny v návykoch reagujú citlivo, a platí to aj pre stravovanie.

board

By now, after reading your new replies and tinkering with the poppy playtime game by I feel I have a basic understanding of how it works. Looking forward to experiment more to see how I can make it all work.Thanks a bunch to all of you!

KlaraKu

ten môj to zase zvykol vo chvíli mojej nepozornosti hodiť na zem - vyriešil to až tanierik a miska s prísavkou minikoioi :D

Sandruska

ani môj syn sa zo začiatku na príkrmy netváril, zo zeleninových mu chutila len mrkva a mäso iba raz za čas, ale teraz je to veľký jedák…chce to len čas a trpezlivosť ;)

sabinadidy

Vieščo, skús napríklad mliečne kaše Sunárek, tie by mu mali zachutiť, moja dcérka ich jedla aj keď jej rástli zúbky, a bolo to v podstate jediné čo jej chutilo. Alebo aj ovocné kapsičky.

anjelik1678

Tiez mame tento problem, snazime sa prejst uz na prikrmy, pretoze mlieka je malo, a v 9 mesiaci by sa to uz dalo v pohode, lenze mne maly jest ziadny prikrm nechce, vsetko co som mu uvarila sa nakoniec aj tak vyhodilo do kosa :(