Letné horúčavy- ako sa chrániť?

Táto diskusia patrí k článku: Letné horúčavy- ako sa chrániť?
Letné horúčavy- ako sa chrániť?

Extrémne vysoké až tropické teploty prinášajú rad zdravotných rizík, ktoré môžu spôsobovať vážne kolapsové stavy. Ak sa im chcete vyhnúť, dodržujte niekoľko nasledujúcich dôležitých zásad.

ctihodny obcan

...mne sa len páči ako všade omielajú na čo má zamestnanec nárok, pri letných horúčavách. U nás pracujeme pri teplote od 32 do 36 °C a ako bonus nesmieme vetrať. Čas od času nám to ešte ozvláštnia zápachom z acetónu a syntetickej farby. Po celej hale máme svetlíky z "lexanu" v tvare oblúka, cez ktoré preniká slnečné svetlo čím vzniká skleníkový efekt. Nakoľko sú všetky inštitúcie, ktoré na toto majú dohliadať skorumpované, zostáva sa sťažovať len na "lampárni"

hanka9

Stale sa len strasi najmä slovkom „MOZE" (strasia hlavne lekari), ake je slnko skodlive, co vsetko sposobuje, ako sa mu mame vyhybat atd.
-Ja si zas myslim pravy opak a som hlboko presvedcena, ze prave ludia s kardiovaskularnymi chorobami a vysokym tlakom by sa slnku NEMALI VYHYBAT! a chodit pokial to stav dovoluje napr. do prirody pocas slnka a dokonca som presvedcena, ze rozumne slnenie vratane opalovania krvny tlak ZNIZUJU !!!

Samozrejme vodu je nutne nosit zo sebou!