Ako zatočiť s kŕčovými žilami?

Táto diskusia patrí k článku: 5 rád, ako zatočiť s kŕčovými žilami
5 rád, ako zatočiť s kŕčovými žilami

Zapaľujú sa vám lýtka? To nie je dobré znamenie. Tu je niekoľko rád, ktoré vám pomôžu pri prevencii kŕčových žíl. Takto sa vyhnete nielen estetickej vade, ale aj zdravotným problémom a následným rizikám.

Majerska

na krčové žily nepomôže nič, žiadne masti, gély , len operácia.
Dnes je medicína vy vysokej úrovni, netreba celkovú anestézu, radiofrekvenčnou ablaciou je to uplne bezbolestne, odporúčam Mudr. Pavol Staško PhD MHA v Košiciach na Masarykovej 17A,Mám len tie najlepšie skúsenosti, podsupila som tento zakrok a som maximálne spokojná.Výbava a operácia na vysokej úrovni, profesionálny prístup lekára ako aj sestričky

lenockaaa5

Trápia vás bolesti a opuchy nôh? Problém môže byť v kŕčových žilách. Odstráňte svoje problémy raz a navždy v Blumental Clinic v Bratislave.
Objednajte sa na konzultácie a naši odborníci vám poradia.
Viac info: blumentalclinic.sk

lenockaaa5

Odstráňte svoje kŕčové žily v špecializovanej klinike blumentalclinic.sk a vyriešte svoj problém okamžite.

lenockaaa5

Odstránte problém s kŕčovými žilami bezbolestne a v priebehu jedného dňa. V Bratislave sa otvára špecializovaná klinika Blumental clinic, ktorý váš problém ihneď vyrieši.

priessnitzgel

gel priessnitz, zabaly s kostihojom, striedave sprchy, vykladanie noh, silnejsi pitny rezim, viac pohybu.... ked nic nepomaha tak lekar a sklerotizacia

izina

Áno súhlasim s predchádzjúcim príspevkom: kompresné pančuchy sú najväčšia somarina, akú kedy vymysleli. Tým, že tlačia nohu na priehlavku, znemožňujú prúdenie krvi v ostatných častiach žilového systému a blokujú krv v dolnej časti nohy. A okrem toho keď si v nich sadnete, tak tlačia do žíl pod kolenom, kde vlastne každému problém s kŕčovými žilami začína. Takže kompresné pančuchy - super vynález ale len pre ich výrobcov, lebo sú pekne drahé a teda ziskovo výhodné. A inak je to odporné nielen na nosenie ale aj na vzhľad a to nehovorím o ťažkostiach s ich obliekaním. Mne osobne stav žíl iba zhoršili. Dobré sú všetky odporúčania okrem kompresných pančúch!!!

mifi

Tak toto sú teda pekné ...oviny ! ! !
:-) nenosiť tesné... - preto doktori PREDPISUJÚ kompresné pančucháče????
...atď...