Čo o vás prezradí poloha v akej spíte?

Táto diskusia patrí k článku: Čo o vás prezradí poloha v akej spíte?
Čo o vás prezradí poloha v akej spíte?

Podľa spánkových štúdií o nás poloha v akej spíme prezradí viac, než si myslíme. Človek je pri snívaní uvoľnený a absolútne prirodzený, vďaka čomu môžeme určiť jeho slabé a silné stránky, ktoré by za iných okolností dokázal skryť.

Ešte mám vlastný rozum

Spite jak chcete a ako vám to vyhovuje 90% ludí teraz bude spať tak jak je na obrázkoch podla povahy :D pretože sú skrátka tupý

LOST.ANGEL

moje polohy:.."voľný pád" vraj drzý extrovert...no to poviem mojej psychologičke,..kedže mám sociofobiu..,....tak niekde bude chyba, bud v jej diagnostike alebo neviem..... a poloha "kontakt" ale ruku mám vystretú na druhom vankúši.....

Slobodna

no vidis a teraz si ma presne nasmerovala na preferovanu polohu, bez partnera objimam rukami aj nohami perinu. Kuknem ci taku najdem a co to znamena :)

Maoam

v NJ som o tom nasla uz v minulosti ovela viac clankov, aj obsiahlejsich, to sa tyka aj inych tem, nielen tejto, kukni, urcite najdes vela zaujimaveho :-), no uz len nastelovat kameru a sledovat par noci, inak je zaujimave odsledovat, ako spis sama a ako spis, ked pri tebe lezi partner (podla toho sa da vela odcitat od stavu vztahu)