Neviete ako si doma pripraviť zdravé SMOOTHIES? Prečítajte si náš návod, krok za krokom, pri ktorom určite nešliapnete vedľa. Inšpirujte sa a buďte zdraví.
To je pravda... Tiež mi viac chutí, keď nič nevyteká a dobre sa umýva a tak
Doležitý je aj kvalitný mixer na prípravu smoothie, ja som si kúpila klarstein herakles a je veľmi kvalitný.
Najčítanejšie články
Sivý zákal: prvé príznaky, ktoré ľudia často prehliadajú
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Doplnky stravy pod drobnohľadom: Kedy majú skutočný význam a na čo si dať pozor?
Interiérové triky pre zdravie a šport: Malé domáce telocvične s multifunkčným nábytkom
Teplo na tele aj na duši
10 dní v Smrdákoch, 6 – 12 mesiacov bez starostí
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Veľký manuál opaľovania: čo potrebujete vedieť o opaľovacích krémoch, SPF a fototype kože?
Chirurg upozorňuje: Záhradkári, pozor na paronýchium, infekcia pôdnymi baktériami môže byť nebezpečná
Hlavný odborník pre urológiu: Muž s rakovinou prostaty zo začiatku nemá žiadne príznaky ochorenia
Odborníci: Za vyspelými krajinami zaostávame v dostupnosti a rozsahu starostlivosti o duševné zdravie, ako aj v inklúzii ľudí s duševnými ochoreniami
Gastroenterologička: Pri Crohnovej chorobe môže zápal postihovať ktorúkoľvek časť tráviacej sústavy
Neviete ako si doma pripraviť zdravé SMOOTHIES? Prečítajte si náš návod, krok za krokom, pri ktorom určite nešliapnete vedľa. Inšpirujte sa a buďte zdraví.