ja mam upravene prsia a pravda je, že to bolelo. ALe tie prsia za to stoja. lenže v dnešnej dobe ta lekari v bolesti nenechaju a určite ti daju niečo na bolest, alebo si sama možeš niečo vyžiadat
Zväčšovanie prsníkov – augumentácia
Je choré súťažiť vo veľkostí pŕs. Príťažlivosť ženy nezávisí od ich veľkosti.
skúste akupunktúru,malo by to ísť.Liečbu viesť cez žalúdok,dáva málo výživy prsiam
je jasne, že pri zmenšení je ten zakrok vačší a rozsiahlejší. Takže je jasne, že su potrebne silnejšie analgetika. To je ale na konzultaciu s lekarom, kludne sa može použit aj pumpička
poznám aj ženy, ktoré si nechali zmenšit prsia a je to ovela rozsiahlejší a naročnejší zákrok ako zvačšenie prsnikov a samozrejme to aj viac boli. Po takom sa žena dlhšie zotavuje a samozrejme to viac a dlhšie boli
plasticka operacia prsnikov je teraz velmi moderna. Ženy si čoraz viac a častejšie nechavaju zvačšit prsia, aby si pomohli k vačšiemu sebavedomiu. A čoraz viac ich po operacii použiva analgetika vo froem pumpičky a ja som jedna z nich.
nielen po zvačšeni, ale aj po zmenšeni prsnikov sa da použit a ako analgetikum je to naozaj super. Často ju použivaju aj mamičky po cisarskom reze
myslite si, že ak pojdem na plasticku operaciu prsnikov a za tu operaciu platim, tak bude ta pumpička v cene?
zvačšenie prs tiež planujem a jedine z čoho mam strach je bolesť. Snad mi budu vediet poradit dobre a vhodne analgetika, aby to velmi nebolelo.
ako si dopadla na plastike prs? SI spokojna? Bolelo to a použila si nakoniec tu pumpičku, ako si pisala? Aka je?
Ženské prsia boli od nepamäti symbolom krásy a ženskosti. Preto sa nemožno diviť, že ich veľkosť výrazne ovplyvňuje psychiku ženy v prípade, že dôjde podľa jej názoru, alebo názoru okolia, k určitej odchýlke.