skusali ste niektore lubrikanty na vodnej baze ? skusam uz fakt cokolvek co by mi mohlo poct k normalnemu zdravemu sexu
Suchá pošva potrebuje na lubrikáciu tieto vitamíny
vitamíny sú hrozne fajn, ale lubrikant to nenahradí ;) my teraz fičíme na durex intense géle zo superlove a je to aj na zvýšenie "chuti" u oboooch
na terapiu je fajn kyselina mliečna prípadne hyalurónka a na takú rýchlu pomoc ked to nie a nie zvlhnut, tak je fajn lubrikant .. ja mam najradsej ten z reklamy na superlove - durex intense orgasmic a ako vedlajsi efekt perfeknte zvysi citlivost
mne so zvlhčením pošvy vitamíny nepomohli, ale lubrikant zo superlove pomohol - bol to durex jahoda a okrem sexu aj ked mam pocit, že som brutálne vysušená tak pomáha
Suchosť v pošve je aj dôsledok častých mykoz. Mne teda hodne pomohol Enzymax je to liečba enzýmami.ja som mávala často problémy aj s tou suchosťou tieto enzými mi pomohli.Upravila sa mi aj imunita
Vieš sex na sucho nie je bohviečo.Niekedy musíš použiť lubrikant aj keď nechceš. V niektorých je toľko chémie že máš pocit ako keby ho vyrobili v chemickom závode a že tvoje telo sa stým nejako vysporiada,ja som si konečne našla ten svoj bez zbytočných prídavkov Eractan gel a som vysmiata a aj partner spokojný
Výborne Čerov. Je taka aka je, krasna.
To vymysleli zdravotníci?
Podľa seba nesuď iných
Čo keby ste to nechali na pokoji, je taka ka je.. šak trochu vody tam daj.
K vaginálnej suchosti môže dôjsť v dôsledku posthormonálnych zmien, v dôsledku tehotenstva alebo menopauzy, ale i z mnohých iných dôvodov. Ako tomu predchádzať?