Plienková dermatitída (plienkový zápal kože)

rodinkova19998

nam stale pomohol bepanthen care, ked sa objavilo zacervenanie zadocku, potnicky na tele, vyrazky okolo ust.

Nuska83

My mame super skusenosti od LR kremom. Teraz ta vylepsena verzia v novom obale je uple super. Bez parabenov, sulfatov, mineralnych soli a perfektne zabera. Dufam ze bude v akcii lebo sa mi uz mina :)

snehurka4475

mali sme problemy so zapareninami a najviac nam pomohla mast bepanthen care, ktora pokozku na zadocku krasne hydratovala a premastila a do par dni bola ritka uzdravena.

jesenka

najlepsia je bepanthen care mast - bez parfumov - hydratuje-obsahuje oliv. olej - krasne premasti detsky zadocek.

Mayka

Bepanthen krémik, je úplne perfektný, vždy zaberie na zaparenú ritku, moje ďeťúrence si ho aj sami pýtajú, keď ich svrbia zadočky, vedia, že im pomôže a súhlasím s predchádzajúcim príspevkom, že má výborné zloženie, úplne neškodné, jemné...

denima

tiez sme mali pri zuboch riedku stolicu a tym padom aj vystipany zadocek - ale nakolko som od narodenia pouzivala bepanthen extra a malemu zadocek pravidelne natierala, tak to nemal az take hrozne, slabe zacervenanie mu odislo vzdy do druheho dna - samozrejme casto prebalovat, zadocek umyvat pod tecucou vodou a natierat natierat natierat:)

mayla

ja som za prevenciu, ako naslednu "liecbu", ale ked sa uz zapareny zadocek vyskytne, najlepsie pomaha bepanthen extra - ja ho pouzivam od narodenia a so zapareninami sme mali skusenost len 1 - do 2 dni po kremovani mastou bola ritka opat v poriadku:)

gastanko2016

malý mal už pár krát riadne vyštípaný zadoček. Hlavne keď nám išli zúbky a mal riedku stolicu. Vždy som ho poriadne umyla, vysušila a natrela ho bepanthenom extra. Krém pokožku ukľudnil a začervenanie rýchlo zmizlo.

pe84

Bepanthen je u nás veľmi osvedčený krémik, využila som ho pri oboch deťoch keď boli malé a aj teraz po ňom občas siahneme, hoci sú škôlkári, keď majú zaparené ritky, aj sami si ho pýtajú, lebo vedia, že im pomôže... Bepanthen Care je pre deti veľmi príjemný krémik, je jemný, neštípe ich, rýchlo im to ukľudní a pomôže :)

modrofuzik111

Plienkova dermatitida je pre babatko velmi neprijemna. Citi sa nekomfortne a nevie, co sa s nim deje. Preto viac place, je mrzute. Tiez sme si tym presli. Vyskusali sme mnozstvo veci. Zostali sme pri bepanthene. Je to fajn kremik, vytvori ochranny filter, ktory dermatitide zabrani.