Nadmerné potenie (Hyperhydróza)

Táto diskusia patrí k článku: Nadmerné potenie (Hyperhydróza)
Nadmerné potenie (Hyperhydróza)

Nadmerné potenie je ochorenie, charakterizované nadmernou stratou telesnej vlhkosti potením, nezávisle od okolitej teploty alebo telesnej námahy. Pre ľudí, ktorí trpia týmto ochorením, predstavuje zvýšené potenie vážny spoločenský a psychický, ale aj zdravotný problém.

Perilka

tiež sa vela potim a už neviem čo mam robit. Niekedy je to hanba, lebo aj kde vonku nie je teplo, mam mokre cele podpazušie, nie je to prijemne.

Goco

Ja by som určite začal životosprávou, mám 58 rokov, ale to stačí aby som videl ako drasticky sa svet mení. Takže jedzte zdravo a keď Vám z niekoho tečú nervy tak ho pošlite do teplých krajín. Aj teraz, keď tu máme covid tak sú najviac rizikoví práve obézni ľudia! A pokiaľ vám zmena životosprávy nepomôže, tak choďte do electro antiperspirantu. Viem čo si myslíte, elektrinou na potenie, to bude nejaké blbosť - tiež som si to myslel, než som to skúsil. Skúste sa pozrieť sem: www.electroantiperspirant.sk ešte rada na záver, žite tak, ako by ste svoje telo potrebovali ešte 100 rokov.

mjanik

akupunktúra-denné potenie je slabosť jangu-neuzaviera póry
-nočné potenie slabosť jinu-málo jínu nestačí pohltiť,ukryť jang,aby tento nebol činný
Liečba-posilniť jang,nočné-posilniť jin

Lennyx

mne s potením - zvlášť nôh- pomohol zdravý nákup a konkrétne ich geotermálny sprej na nohy so šalviou a tuším aj s lopúchom... úplne citeľne poznať, že sa potím na chodidlách menej lebo mám ponožky po celom dni v teniskách cez leto suché :)

Karin007

Ak vás trápi nadmerné potenie rúk alebo nôh či tváre, ponúkam možnosť liečby electro antiperspirantom, asi najúčinnejšiu formu na nadmerné potenie na trhu. Pre viac info ma kontaktujte na e-mail: victoriasecret999@gmail.com