Vždy ma zaujmú rady laikov. Prečo sa vyjadrujeme k niečomu o čom sme si len niečo prečítali, vygúglili a rozdávame už rozumy? Nehovorím, že aj vzdelanie, najmä klasická medicína skôr lieči ako vylieči( biznis pharma firiem= big pharma), sú dokonalé, ale poznajú princípy. Pri zakladnom poznatku, že lekár chce pomôcť, treba vnímať aj to, že lieči a nevylieči( vyliečenie= končí liekový biznis) , ale určite vie viac o ľudskom tele ako predajca výživových doplnkov, ktorý robí tiež biznis a nie charitu.Ale rovnako si treba uvedomiť aj to, že napr.aj medicína nevie všetko.Absolútne je Jalová čo sa týka neuroplasticity, ako fungujú v mozgu šťastie, bolesť, emócie, strach... A stále nevedia čo je rakovina, prečo u niekoho za rovnakých podmienok vzniká a u iného nie.
Ktorý druh zmrzliny dokáže liečiť žalúdočné vredy?
Nie som si istá či zmrzlina je ten správny spôsob ako liečiť žaludočné vredy. Treba s tým zájsť normálne k lekárovi pre serioznú liečbu. Alebo pomôcť môžu obyčajné vitamíny ako napr. vitamín C alebo minerály napr. zinok veľmi pomáha na vnútorné prostredie žalúdka zdravopis.sk
Tie tipy ktoré píšete ako prevencia (napr. nepiť, nefajčiť) sú taký základ. Celkom rozšírenou metódou pri vzniku vredových ochorení je chioská masticha. Myslím, že aj tu na portáli zdravie.sk o nej vyšiel článok. Mňa celkom zaujal tento inšpiratívny príbeh, ako sa zbaviť diagnostikovaných vredov svojpomocne:
zaludocne-vredy.sk
Máte problémy s trávením a váš žalúdok okupuje bolestivý vred? Konzumácia mliečnych výrobkov vo všeobecnosti tak trochu „kabáti“ výstelku pažeráka, žalúdka a tenkého čreva, čo môže dočasne zmierniť bolesť a pálenie spojené s vredmi.