Transplantácia vlasov

Táto diskusia patrí k článku: Transplantácia vlasov
Transplantácia vlasov

Pre niektorých ľudí môže strata vlasov znamenať len estetický problém, pre iných hotovú psychickú traumu. Ak odmietate neprirodzené parochne, ale aj napriek tomu chcete mať opäť svoju hrivu, jedným z riešení je práve transplantácia.

Adammm

V minulosti som mal množstvo vlasov, ale vo veku 24 až 28 rokov som v podstate oplešatel na celom vrchu mojej hlavy. Skúsil som mnoho vecí, Minoxidil, Finansterid, laserový hrebeň a dokonca PRP terapiu. Žiaden z týchto neposkytol výsledok, v aký som dúfal. Cítil som, že PRP terapia mi mohla trochu pomôcť, ale nanešťastie sa moje vlasy nestali významne hustejšími. Podľa mojich plánov, chcem nosiť krátke vlasy, aspoň doteraz, pokiaľ metóda FUT bola mimo akýchkoľvek možností, kvôli jazve, ktorá sa nachádza na zadnej strane hlavy. Myslím si, že ak je to v osobnej zóne konfortu človeka, nieje nič zlé s využívaním takejto služby v cudzine. Napríklad, taktiež chodíme k zubárovi do zahraničia. Celý vrch mojej hlavy bol zhustený na PHAEYDE Klinike, kde procedúra trvala 2 dni. Mal som za sebou už lepšie dni, na druhej strane, mohol som počúvať hudbu a počas transplantácie som mohol pozerať filmy na DVD. Takže, koniec koncov tento čas prešiel rýchlo. Dnes mi len hustnúce vlasy pripomínajú moju vlasovú transplantáciu. Takže si myslím, že procedúra stála za to.

Lnna.m

vypadavanie vlasov trapi zeny aj muzov. ked sa neda inak pomoct, nevidim dovod, preco transplantacia nepodstupit. pri rozhodovani vam mozu pomoct informacie tu nanogen.sk

vypadav123

no spociatku som tomu neveril a uz to ani nechcel riesit, ale prave transplantacia ma presvedcila, vyskusal som tychto: www.volluma.sk a velka spokojnost, urcite odporucam

.Janny.

Pripájam sa k názoru, tiež používam zahusťovač vlasov a nemenila by som :) Ja ale používam Hairfor2-vlasy v spreji, pre mňa je to pohodlnejšia aplikácia a objednávam si pohodlne z domu z www.hairfor2.sk :)

Marťas007

Keď mi začali vypadávať vlasy, prvé, čo mi napadlo bola transplantácia. Nakoniec som sa ale rozodol, že vyskúšam menej drastické riešenie a kožná mi poradila prípravky od Nanogenu. Síce to trvalo dlhšie ale zabralo to a mám opäť svoje vlasy a bez skalpelu. Radím vám, trasplantáciu vlasov si dobre rozmyslite, je to už krajné riešenie, ktoré stojí nehorázne peniaze.