Helicobacter pylori

Táto diskusia patrí k článku: Helikobakter - Helicobacter pylori
Helikobakter - Helicobacter pylori

Helikobakter je baktéria vyskytujúca sa na povrchu žalúdočnej sliznice. Spôsobuje zápaly, žalúdočné vredy, vznik dvanástnikových vredov a rakovinu žalúdka. Aké sú príčiny jej vzniku?

Antoniusss

da sa zohnat v obchodikoch so zdravou vyzivou, lekarnach a internetovych obchodoch - odporucam zvolit radsej certifikovaneho predajcu, aby si dostala naozajstnu mastichu a jej cena sa odvija od toho, o aky produkt mas zaujem, zvacsa ale ide o par desiatok eur. najucinnejsie su mastichove kapsuly, lebo tie posobia priamo v zaludku proti H.pylori

Luu14

Ja som sa na mastichu dostala cez www.helikobakter.sk, majú ju tam tiež často spomenutú. Tiež som mala hp, antibiotiká nezabrali a ešte mi z nich bolo riadne zle, tak som si rovno kúpila 2 balenia mastichy,kapsule s testom. Tiež som si nasadila probiotiká a už je to fajn, žiadny helikobakter a cítim sa lepšie. Ale treba upraviť trošku stravu to je tiež na tej stránke písané, ako.

Emil

Tá masticha sa dá nájsť na internete v ponukách viacerých eshopov. Keďže však ide o zdravie, vyberal by som iba z certifikovaných internetových obchodov - a to takých, ktoré zásobujú mastichou aj lekárne. To je predsalen záruka, že musia mať overené prípravky.

nakazeny

ja sa tiez prave liecim na HP. doktor ma poslal prec, ze uz na mne vyskusal odporucanu liecbu(liecil som sa asi rok) a stale som nebol vylieceny - ze mam skusit alternativne sposoby liecby.
mastichu som skusal aj ja(samozrejme z ebayu, kde je lacnejsia), ale sama mi nepomohla.
osvedcilo sa mi kombinovat viacere odporucane alternativne sposoby liecenia - tzn. aj oreganovy olej(na ebayi hladaj od vyrobcu zane hellas) a extrakt z grepovych semienok(z iherb).
okrem toho este beriem koloidne striebro.
takisto treba vynechat cukor.
...pozdava sa mi, ze stav sa mi zlepsil.

predtym som skusal aj praskove kolostrum vo velkych davkach(to som ale nekombinoval s terajsou liecbou), ale podla mna to nemalo na mna pozitivny dopad.

nekupujte si tieto doplnky v slovenskych eshopoch - su drahsie a pritom maju ovela nizsie koncentracie, ako ked si ich objednate zo zahranicia.

copik

Ahojte. Mám 19rokov,už rok mám HP,vybral som troje sntibiotika, po tretích my bolo veľmi zle začal som vracať,hnačkovať nakoniec som skončil v nemocnici. Akoby zázrakom som sa dozvedel o chiobskej mastiche,začal som ju užívať,ale je my od nej zle ,mám nafúknuté brucho a pali má zaha. Bol by som rád keby mi niekto poradilĎakujem