Výživové doplnky – prvá časť

Táto diskusia patrí k článku: Výživové doplnky – prvá časť
Výživové doplnky –  prvá časť

Výživové doplnky zaplavili svet. Sme však vďaka nim naozaj aj zdravší? To ako k nim správne pristupovať, sa dozviete z pohľadu odborníka v oblasti genetickej toxikológie a prevencie rakoviny.

stastnablcha

ja mam teraz velmi tazke obdobie a vysledok je ze nemozem jest a velmi chudnem. viem ze by som sa mohla normalne tesit ze konecne niesom obezna :) ale dosledok toho je znizena imunita a cast choroby.. prvy krat som siahla po vyzivivych doplnkoch - mam rada dr.max tam mi poradili a fakt je ze som trochu lepsie na tom.. nieco na crevnu mikrofloru a nejake vitaminy..

lena33

V minulosti som sa často cítila slabá, dôvod bol ten, že mi v tele chýbali potrebné látky. Dlho som rozmýšľala, po akých výživových doplnkoch by som mohla siahnuť. Až mi raz známy odporučil produkty od Moringa Caribbean a pozitívny účinok sa dostavil už do niekoľkých dní. Doteraz Moringu užívam pravidelne a som s jej produktami viac ako spokojná.

lenka_samorin

ja veľmi výživové doplnky nepoužívam, len keď som bola tehotné, tak som užívala kyseliny listovú a potom po pôrode, keď mi veľmi padali vlasy, tak som užívala od Dr. Max takú kombináciu pre krajšie vlasy a pokožku Selén a zinok. A spolu s dobrým šampónom a starostlivosťou o vlasy to pomohlo.