Dobry den, chcela som sa spýtať,moja dcéra mala vyberatelny strojček ale nešli sme na kontrolu . Po pól roku sme sa rozhodli ,že dcére dáme fixný strojček.Ale sme sa dozvedeli, ze to už poisťovňa nebude hradiť , že už nemá na to nárok . Ze celé ošetrenie si musíme hradiť sami .Je to prosim pravda ? Dakujem za odpoved.
Zubný strojček
Mám takúto otázku: Ak by som začal zo strojčekom na Slovensku a dajme tomu že o pol roka by som išiel do zahraničia v rámci európskej únie mohol by som pokračovať v liečbe tam ? či by mi museli vybrať strojček na Slovensku a v zahraničí by som začal úplne od začiatku myslím tak že otlačky a pod.?
Ďakujem Lenka
Ked mam strojček možem fajčiť alebo nie ?
Maros, mozes
Ked mam strojček možem fajčiť alebo nie ?
Prosím pomôžte mi ďasno mi začalo zarastať korunku na stoličke kde sa dáva drôt ako to mám čistiť aby sa mi to odstránilo alebo mi to budú musieť rezať?
to je normalne že sa ti to odlepilo, to nic hrozne sa nestalo..
Mať krásne, zdravé a rovné zuby je dnes snom takmer každého človeka. Krivé zuby sa proste „nenosia“. Pacienti prichádzajú do ordinácie so žiadosťou o estetickú úpravu pomocou zubného strojčeka, ktorá po úspešnej liečbe iste zvýši sebavedomie a zaistí ľahšie zaradenie do spoločnosti.