Muži v prechode, andropauza

Táto diskusia patrí k článku: Muži v prechode, andropauza
Muži v prechode, andropauza

Starnúci muži sa stretávajú s mnohými nástrahami ako je únava, spavosť, depresia, nervozita, strata sily a vytrvalosti, zvýšenie tukovej hmoty, zníženie svalovej hmoty, zhoršenie erekcie či zníženie libida.

romcok

No ja inak uz tiez niektore z tych "priznakov" na sebe zacinam pocitovat, ale bohvie, nepripisujem to hned prechodu :-D

matka88

akoze uz som pocula o muzskej menopauze, ale veru nepoznam nikoho, kto by ju aj realne mal :) alebo teda len sa s tym mozno nechvalia, neviem.

trivalin

Ja by som tiež odporučil urológa. Mňa veľmi pomohol. Okrem neho som skúšal aj bylinky v prípravku na andropauzu www.vitamen.sk No tie mi tiež pomohli, cítim určite menšiu únavu, keď ju spomínate. No a potom nezostáva, než sa zmieriť so starobou...

Adamcova

Dobrý deň, aj môj otec zažil prechodné obdobie, hoci si myslel, že také niečo je vôbec nemožné. Konzultovali ste lekára alebo príznaky neboli veľmi silné?

Otec nevedel, že kvôli takýmto príznakom musím ísť k urológovi, ale keď som mu ukázal článok o tom, kto je urológ a čo lieči, okamžite súhlasil. Mimochodom, možno sa to bude hodiť aj vám. medium.com
Tento článok obsahuje informácie o tom, ako sa pripraviť na návštevu urológa.

Matush

Máte skúsenosti s tým, čo je najlepšie na prejavy androupauzy? Aj ja som si niečo prečítal a pociťujem väčšinu typických príznakov na sebe. V poslednom čase som sa snažil zlepšiť také bežné veci, ako je životospráva a spánok, ale veľmi to nepomohlo. Najviac ma trápi neustála únava.