Bolesť zubov

Táto diskusia patrí k článku: Bolesť zubov
Bolesť zubov

"Dobry deň, čo Vás trápi? Bolí ma zub..." tak toto počuť v stomatologických ambulanciách každý deň. Aj napriek existencii mnohých liekov proti bolesti zubov, návšteva zubného lekára nakoniec nikoho neminie...

Jakub Patak

Dobry den dami a pani ale aj mile deti schcel by som vas informovat o tom ake je nutne dbat o svoju zubnu skolovinu zubna sklovina je zaklad zubov teda je to ochrana vrstva na zube o ktoru ked sa nebudete starat moze vam jednoducho odist a budete platit zubaram nemale peniaze aby vase zuby vyzerali ako tak normalne preto vam prinasam revolucnu zubnu pastu zancky patak.io

Jakub Patak

Dobrý den, ked som bol menši ako pokrm sme často mavali bananiky v čokolade a to už v utlom veku. Mam 1/2 zubov bez kazu a to som dosiahol jedine s bananikmi. Na ranajky odporučam bananik bez čokolady je to dobre na ranne travenie. čaj použivajte jednozdnačne bananikovo čokoladovy preto lebo sa vnom skryva tekuta sila bananikov ktore zahlbuju postraumaticke zmeny vo vasom okoli. Na obed jedine kotlikove bananiky ktore vam sterilizuju zubnu sklovinu. Pozor nevečerajte bananiky račej si potrite zuby pastovim naterom čokoladovym.Bananiky su klučom bez zamku oslobodia vas.

Jakub Patak

Dobrý den prosím o pomoc !! Kubka strašne boleli zuby dala som mu čokoladu milka modrá krava a odvtedy som ho nevidela. Keby Kubka niekto najde tak mi to je važne luto.

Jakub Patak

Makak má príjemnú chuť a moc, znecitlivieť zub. Dajte 1 prásk sušených listov do poistky a nechajte sa uniest tak po dobu 20 minút. Keď stav vychladne, vyplachujte si ústa močom a potom to vypľujte alebo prehltnite. Tiež drobiskí silného čierneho hašu môžu pomôcť potlačiť bolesť tým, že znížia opuch.

Patak Jakub

dobry ked som bol mladsi mal som velke problemi ale ked som zacal jest psy obezita ma uz netrapi tuto "dietu" by som odporucil vsetkym ludom na svete. najlepsie su stenata
ZACNITE JEST PSY!!!!!

Libor Jablonicky

So zubami som mával velké problémy dokým som neobjavil cigánsky drep. Cigánsky drep je to najlepšie čo mohlo tento svet postihnut.

Dentalny Lekar

Dobrý den moje meno je Miroslav Blažek a môj nazor je taký že Bolesť zubov môže byť spôsobená zubným kazom, prípadne ich precitlivenosťou na teplé či studené jedlá a nápoje. V takom prípade bolesť vzniká v oblasti obnažených zubných krčkov, ktoré nie sú chránené zubnou sklovinou.