Urinoterapia - alternatívny názor

Perla 21

Urinoterapia je používaná tisícky rokov, iba ľdustvo si nevie zapamätať, čo je preňho dobré, zabúda a začne sa spoliehať sa na nejakých chemických bôžikov, ktorí mu tak akurát pomôžu ešte skôr zabudnúť na svoju podstatu bytia, nevedia ho vyliečiť iba mu predĺžiť život v bolestiach a fyzickej nemohúcnosti.

RNG

Urinoterapia je sice ucinna, ale dost slabo. Ja by som sa na nu najma pri rakovinach rozhodne nespoliehal na to existuju ovela ucinnejsie doplnky, ako silmne enzymi, betaglukany, graviola, alkalizatory ako chlorid cezia a kopa inych

ivanBA1

Verim tejto metodu, hoci dlhodobo som to nevydrzal skusat. ALe tie odporucania, ktore su, ze najlepsie je to v kombinacii hladovky a surovej stravy, a najlepsie organickej, tak nech mi niekto vysvetli, preco. SOm sice vegetarian, ale keby som aj nejedol len surovu stravu, co ani nejem LEN, tak vtedy je zlozenie obsahove moču ine? Nie je tak efektivne? NA to asi nikto neda odpoved.

Kýčera

Philips, kľudne mi tykaj aj naďalej. Ak máš záujem, prečítaj si knihy od Cengroša a MUDr. Partykovej, kt.si aj pitím vlastnej uriny vyliečila rakovinu. A možno uveríš. Liečí sa podobné podobným-homeopatia. Ako sa ľudia liečili v čase, keď neexistovali lieky, čo by si urobil, keby si bol na púšti bez vody a chcel prežiť,...? Treba mať otvorenú myseľ,učiť sa, človek nikdy nevie,čo sa mu kedy zíde. Dávam prednosť prírodnému liečeniu,ak nepomôže, rozhodne neuškodí a vyjadrujem sa zásadne k témam, ku kt. mám čo povedať a prišla s nimi do styku /aj keď nie na všetky reagujem/.

philips

Kýčera, vy snáď áno? Očúravať si kožu ešte pochopím, ale aby niekto náhodou pil vlastný moč, ktorý obsahuje látky, ktoré telo nevylúčilo len tak zo srandy... To už nepochopím, to sa pochopiť nedá..

Kýčera

Pagacik-Metóda nie je divná, naopak, má uzdravujúce účinky. Ľudia sa ňou liečili a liečia. Keď si sa porezal, nikdy si si ranu neocikal? Mascha-Ja Ti verím. Do Indie nemusíte chodiť, stačí si skontrolovať kozmetiku a lieky. Ak sa tam nachádza slovíčko UREA, ste na správnej stope. A používa sa na celom svete.