Ako si správne vybrať šošovky

Táto diskusia patrí k článku: Ako si správne vybrať šošovky
Ako si správne vybrať šošovky

Jedným z dôležitých zmyslov človeka je zrak. Pretože problémy s videním sú staré ako ľudstvo samo, tieto poruchy sa už predošlé generácie snažili riešiť výrobou pomôcky, ktorá by pomáhala slabčie vidiacim ľuďom.

Lenicka45

Tak pre mňa bolo zo začiatku nosenie šošoviek utrpením. Nejak som si nešla zvyknúť a mala som pocit že mám stale niečo v oku. Proste nepohodlné. Takže som to na nejaký čas vzdala s ostala som pri okuliaroch. Až keď som začala pracovať tak som sa znovu odvážila na šošovky. Dala som si znova vyšetriť zrak v Grandoptical a predavačka mi hneď aj ochotne poradila a pomohla pri výbere tých správnych šošoviek. Na moje prekvapenie celkom som si na ne rýchlo zvykla a konečne mám pocit že mi nič v oku nevadí.

jessica19566

Za mňa určite zvoliť šošovky ! :) ja som sa nechala pred tým vyšetriť u optometristu v optikaexclusiv.sk, objednala soms a dopredu a nebol žiadny problém. Nakoniec som odchádzala aj so zakúpenými šošovkami a odvtedy nosím okuliare väčšinou len večer po práci

sonicka_sov

Ja by som chcela sosovky, pride mi to ovela praktickejsie hlavne ked sportujem, ale teda budem musiet zajst este na nejake vysetrenie predpokladam.