Chráňte sa pred slnkom prírodnými olejmi

Táto diskusia patrí k článku: Chráňte sa pred slnkom prírodnými olejmi
Chráňte sa pred slnkom prírodnými olejmi

Aj bežne dostupné prírodné látky dokážu ochrániť kožu pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia. Poskytujú nášmu telu okrem ochrany aj rad vitamínov a živín. Príroda nás obdarila množstvom rastlín s účinkami proti UV lúčom.

zuzi74

Preco horsie? Idealne na opalovanie doobeda a podvecer. Pocas silneho slnka sa nie je vhodne opalovat. Su urcite bezpecnejsie ako kremy, ktore obsahuju chemicke zlozky a vstrebavaju sa do pokozky.

superbaba

Skúšala som vo svojom živote všeličo a prešla som poslednú dobu len na oleje, Riešim s nimi všetko čo sa týka pleti a veľmi úspešne. Mám aj tajný tip na krasnadoma.sk nájdeš všetky možné 100% oleje za výborné ceny !!! Treba vyskúšať a vybrať si ten svoj !!!

Ziwa

ten kokosový je perfektný, ale pekne drahý rovnako ako argánový ale občas majú dobré ceny na notine tak ho objednávam do zásob ;)

klarikaaa

argánový olej je super :) my sme toto leto siahli po vivaco kozmetike a ich SUN Argan oil opaľovacie maslo SPF 20 s arganovým olejom pre rýchle zhnednutie a nemali sme doteraz nič lepšie ;)

zuzi74

Chlapec0dVedla, malinovy olej je vyborny opalovak a hlavne prirodny, ale na silne slnko urcite nepatri. Je to len olej, nie krem, takze sa mozes pri nom velmi rychlo spalit. Existuju aj prirodne opalovacie kremy ako napr. talianska znacka Helan, ktoru mam osobne odskusanu, alebo od Annemarie Borlind. Opalovanie vsak bude pomalsie, za to bezpecnejsie na silnejsom slniecku. Zalezi velmi od fototypu.

Chlapec0dVedla

Ja som uz tiez vyskusal hodne olejov ako ochranu pred slnkom a zatial naj mi vychadza olej z malinovych jadierok ( ma faktor 30-50). Aj ked do ucinnosti to stale neni ako krem na opalovanie pretoze sa na priamom slnku rychlo opalim a tak ma zaujima ci robim nieco zle alebo to je jeho maximalna ucinnost a sa mam radsej vratit k opal kremom ( a to by som dost nerad:P). Tak ak mate niekto osvedcene ako ho
spravne pouzivat si od Vas rad necham poradit.:P

Pekny den prajem

martinka1

baby, vyskúšajte opunciový olej bio, úžasný elixír proti vráskam, už dlho ho pravidelne kupujem na www.arganovyolej.sk

som maximálne spokojná a vrásky okolo očí mi pomaličky miznú

martinka1

baby, vyskúšajte opunciový olej bio, úžasný elixír proti vráskam, už dlho ho pravidelne kupujem na www.arganovyolej.sk

som maximálne spokojná a vrásky okolo očí mi pomaličky miznú

zuzi74

Malinovy olej je jeden z najlepsich opalovakov s vysokym UV faktorom. Som prekvapena, ze ho tu v clanku nespominaju.