9 najväčších mýtov o menopauze

Táto diskusia patrí k článku: 9 najväčších mýtov o menopauze
9 najväčších mýtov o menopauze

Máte dojem, že ste v prechode? Idú na vás okrem návalov horúčavy aj návaly strachu z toho, čo vás v novom období života čaká? Dobré informácie môžu ušetriť veľa zbytočných starostí.

Patricia32

Menopauza nepatrila medzi moje najpríjemnejšie obdobie. Sama som si týmto obdobím už prešla a pozitívnu skúsenosť mám s výživovým doplnkom Menox -odkaz odstránený-. Pri dlhodobejšom používaní sa intenzita mojich návalov tepla a závratov zmenšila.

Jakub35

O tom menoxe som sa dozvedel od ženy. Začala to užívať a dosť sa jej zmenil psychický stav. Už na mňa nevrčí toľko. Tuto je aj nejaká recenzia na ten menox -odkaz odstránený-

Lenicek0

Niektoré mýty mi prišli vymyslené, však asi každá žena musí vedieť, že menopauzu neodhalí iba lekár, že na to vedia prísť ženy samé. Ale inak za mňa jasná rada - nebojovať, prijať toto životné obdobie a užívať Sérélys. Len toto mi pomohlo. Upokojiť psychiku a užívať prírodný doplnok s vitamínom E. :-)

glossi

Ahojte, rada by som sa podelila s vami o skúsenosť s menoxom - www.menox45.sk , mám 49 rokov a dosť nečakane ma zasiahla menopauza minulé leto. Začiatky boli dosť ťažké, postupne som však menila svoj živ. štýl a posledné 3-4 mesiace užívam menox a oproti tomu ako som sa cítila predtým sa mám naozaj skvele. Objednala som si menox extra forte, čo bol dosť veľký risk ale vôbec to neľutujem, kiež by o tom vedelo viac žien s podobným problémom a tiež by im to pomohlo ako mne.