Nedokonalá antikoncepcia?

Táto diskusia patrí k článku: Nedokonalá antikoncepcia?
Nedokonalá antikoncepcia?

Foto: Bayer Schering Pharma BRATISLAVA 22. júla (WBN/PR) - Podľa nedávneho výskumu Synovate sa zistilo, že až jedna pätina sexuálne aktívnych žien na Slovensku sa nechráni žiadnym spôsobom. Dôvodom nízkej akceptácie najspoľahlivejšej formy antikoncepcie sú aj mylné predstavy a domnienky o nežiaducich účinkoch hormonálnej antikoncepcie. S predsudkami ...

mala poznamka

Prepáčte, ale mne HAK zničila doslova veľa vecí v tele a to som ju neužívala y roytopaše, ale kvôli vynechávaniu menštruácie.

Vystriedala som štyri druhy, vypadané vlasy, priam chumáče boli na dennom poriadku, depresie atak Dalej.

Pribrala som len 3 kg lebo som dosť veľa cvičila, ale aj to vás v tej depke štve, tá voda zadržaná s ami hromadila v bruchu a vyzerala som ako tehotná.

Nech to svinstvo berú tí páni a dámz, ktorí to tak obhajujú. Mala som aj najmodernejšie a najdrahšie tabletky an trhu a všetko rpeto, že mi to lekárka nakázala, nech sa dá moje telo dokopy.

vôbec mi enurobila testy na poruchu yrážania krvi - ja ju ale mám, zistili mi to na hematológii, našťastie som sa vyhla embólii aj trombózam, ale mám zákaz to brať. chvalabohu. Proti otehotneniu existujú aj kondómy, keď je na to chlap lenivý, nekompromisne ho "vymeňte" za normálneho, ktorý si viac váži vaše telo :-)