Neplodnosť

Táto diskusia patrí k článku: Neplodnosť
Neplodnosť

Za neplodný považujeme pár vtedy, keď k otehotneniu partnerky nedôjde ani po roku pravidelného sexuálneho života. Znamená to, že pohlavný styk musí byť nechránený a minimálne 1-2x do týždňa.

Peta S

No vidíš, tak ty v tom prípade to más najlepší scenár :D že je ochotný ísť na vyšetrenie. Držím palce nech to dobre dopadne!:)

Adamcova

Ahojte, tiez sme mali s manzelom problem splodit dietatko. Skúšali sme to každé tri dni, ale nič nefungovalo. Myslela som si, že problém je vo mne, tak som išla ku gynekológovi, ale lekár povedal, že u mňa je všetko v poriadku.

Manžel si bol istý, že je u neho všetko v poriadku, no išiel aj k urológovi. Kontaktovali sme lekára tejto ambulancie doktorpro.sk . Lekár po vyšetrení a diagnostike povedal, že manžel má problém a predpísal liečbu. O štyri mesiace neskôr som na teste videl dva pruhy. Sme spokojní!

Emma49

To on sa necha, uz sme sa o tom bavili, len mi povedal, ze mu mam obvolat doktorov :D tak zistujem zistujem, dakujem za tip:)

dorota_sat

Ja za seba doporučujem repromeda.sk, ale pozri sa na stránky, čo konkrétne poskytujú, a či je ti prostredie príjemné :) Hlavne aby tvoj chlap sa chcel nechať vyšetriť, a uvidíš, všetko dopadne dobre nakoniec

Emma49

S akou klinikou mate prosim najlepsie skusenosti? Ci kam mam poslat muza na vysetrenie? Ja chodim na kontroly k doktorke pravidelne, a vyzera to, ze som v poriadku..

Domi Beresikova

Je to podľa mňa úplne relevantná doba, veď mať nechránený styk 8x mesačne je dosť vysoký test. Po troch mesiacoch takéhoto praktizovania súlože už musí byť obom jasné, že niečo nie je v poriadku. My sme s manželom už nechceli testovať a otáľať a na www.cestakdietatu.sk sme si vybrali z celého zoznamu kliník, kde nás vyšetria. Nielen že boli nesmierni milí, ale potvrdili nám naše obavy z problematického počatia, no nenechali to tak! Pomohli nám vďaka asistovanej reprodukcii k tomu, aby sme sa stali rodičmi. :-) Nikdy im neprestanem ďakovať a vždy a všade budem o nich pekne rozprávať, pretože mi pomohli stať sa matkou.

macava

podla mna to je hlupost a rok je prilis kratka doba na to aby sa par povazoval za neplodny predsa plodnost ovplyvnuje vela faktorov ako je napriklad stres vycerpanost a tak dalej takze neplodny par je podla mna taky ktory vobec nikdy z nejakeho zravotneho dovodu nebude moct mat deti

ivani

Dobrý deň už vyše roka sa pokusame o dieťa mam 27rokov. Bol som aj u urologa a mam malo spermii co by mi pomohlo .dakujem