Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Alkohol a sex
Alkohol vraj poškodzuje DNA vo vajíčkach a spermiách. Deti môžu bť dedične postihnuté.
niektori to uz maju aj samozrejmost. dobre to isto nie je ale vysvetlit sa to asi neda
Tak ako sa vravi, ked je to s mierou tak to neskodi si myslim
Podla mna flasa vina este nie je az tak skodliva, lebo ved to ma kazdy co dva pohare? To je skoro nic ale viac alkoholu isto nie!
pravda je, že ked si doma dame pohar-dva dobre vychladeneho vina, tak vždycky za tym nasleduje sex.
Mám 63 rokov, denne vypijem 2-3 litre vína alebo 12 pív. Sexujem každý deň a erekcia mi zaváha tak raz za mesiac. Ak nesexujem, masturbujem trikrát denne. Toto naozaj nie je vtip ale realita. Som generácia nadržaných chlapov, čo vždy museli o to potešenie bojovať. Je to o psychike a o žene, s ktorou ste.
Pred milovaním fľaša vína na náladu, niekoľko koktejlov v bare a divoká noc s neznámou alebo pár frťanov na guráž? Ak zvyknete spájať alkohol so svojim sexuálnym životom, nerobíte úplne dobre...