Zima a pitný režim

Táto diskusia patrí k článku: Zima a pitný režim
Zima a pitný režim

Zima je už v plnom prúde a my sa vonku zahaľujeme do čoraz viac vrstiev. Nezabúdame ani na zahrievanie sa „zvnútra“ a to hlavne príjmom energeticky bohatších zložiek stravy. Prečo je pitná voda aj v tomto ročnom období taká dôležitá?

Benji1

jasne ze vodu treba pit aj v zime.. len si dajme pozor aby bola ta voda fakt cista, nie kadejake chlorove veci co nam tecu doma z kohutika. to by som teda nevypil

Tomas3

Suhlasim ze aj v zime je treba pit dostatocne. Ja pijem pramenite vody, ktore doplnam mineralkami, hlavne po sporte, na doplnenie mineralov, ale tiez aj bez sportu, lebo kurenie vysusuje organizmus a clovek sa citiy unaveny, takze podla mna kombinacia nejakych stiav a caju a cistej pramenitej vody a mineralky je ok.

Lejka2

Súhlasím s článkom, že netreba zabúdať piť v zime. kopa ľudí si myslí, že keď nepociťujú smäd tak smädní nie sú.. opak je pravdou, naše telo potrebuje tekutiny rovnako v zie ako aj v lete ked nás doslovne "suší". stále by sme mali mať po ruke aspoň fľašu vody. resp. aj minerálnej vody. Ja moc nie som fanúšikom vody z vodovodu, lebo u nás podľa rozborov dopadla zle, takže my si radšej kupujeme a doma máme pekné "vodné" zásoby.